Τελευταία νέα
Τσίπρας: Ομιλία την Τετάρτη στο Περιστέρι ΝΔ: Ο Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο με ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή Ράμμου Ο Χρήστος Ράμμος στο απόσπασμα ΝΔ: Ο Τσίπρας έδωσε ονόματα στον Ράμμο και όχι ο Ράμμος στον Τσίπρα Ενάντια στον πολυπολικό ιμπεριαλισμό, προς μια σοσιαλιστική πολυπολικότητα Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση μομφή Βενιζέλος: Απαντά με αιχμηρή ανάρτηση στα «καρφιά» Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις Τριήμερη Ολομέλεια Βουλής: Πολιτικός – ηθικός πολιτισμός μηδέν ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση Βούτσης: Ντροπή του Μητσοτάκη, κάποιοι συγκρούστηκαν με τη Χρυσή Αυγή Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του για την θεσμική εκτροπή “Ο κ. Μητσοτάκης θα το πιει το ποτήρι μέχρι τέλους”! Καταρρίπτονται τα ψέμματα του Πρωθυπουργού ότι δεν γνώριζε ποιοι παρακολουθούνταν: Στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα ονόματα των 6
Thefaq.gr

“Περίεργη” διαρροή αποσπασμάτων του ημερολογίου της γραμματέως Καλογρίτσα από τους συνηγόρους του: Ο επιχειρηματίας συναντούσε τον Θεοδωρικάκο ενώ διεκδικούσε τηλεοπτική άδεια

“Μηνύματα” σε πολλαπλούς αποδέκτες; …
Συναντήσεις μεταξύ του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα με τον σημερινό υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, περιλαμβάνονται στα αποσπάσματα από τα ημερολόγια της γραμματέως του επιχειρηματία που κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, οι συνήγοροι υπεράσπισης, Άγγελος Καραχάλιος και Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόκειται για συναντήσεις οι οποίες φέρονται να έγιναν το Σεπτέμβριο του 2016, μεσούσης της διαδικασίας απόκτησης τηλεοπτικής άδειας και ενώ ο Καλογρίτσας ήταν ήδη υπερθεματιστής, ενώ ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήταν η περίοδος που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ανακοινώσεις της έπνεε μένεα κατά του Χρήστου Καλογρίτσα αποκαλώντας τον «κόκκινο εργολάβο του ΣΥΡΙΖΑ» με αναφορές στα περιβόητα «βοσκοτόπια» και αιχμές εναντίον του.
Ειδικότερα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου οι συνήγοροι του κ. Καλογρίτσα κατέθεσαν στην αρχή της διαδικασίας αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία, κάνοντας λόγο για υποτιθέμενες συναντήσεις του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, το Σεπτέμβριο του 2016, μεσούσης της διαδικασίας για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών. Πρόκειται για την Ευθαλία Διαμαντή σε βάρος της οποίας ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση για όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της στο Ειδικό Δικαστήριο. Ωστόσο τα ημερολόγια της κας Διαμαντή περιείχαν μια έκπληξη.
Όπως διαπίστωσε στο τέλος της διαδικασίας ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά και συγκεκριμένα ο δικηγόρος Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, ένα από τα ονόματα το οποίο αναφερόταν στο ημερολόγιο της γραμματέως Καλογρίτσα ως ένα από τα πρόσωπα που συναντιόταν ο επιχειρηματίας, ήταν ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν επί χρόνια συνεργάτης με τον Χρήστο Καλογρίτσα στη δημοσκοπική εταιρεία GPO. Την περίοδο εκείνη όμως, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2016 ο Θεοδωρικάκος ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είναι άγνωστο τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών κατά τη συνάντησή τους εκείνη την περίοδο. Εάν δηλαδή μεταφέρθηκε κάποιο «μήνυμα» στον Καλογρίτσα από την πλευρά Μητσοτάκη μέσω του Θεοδωρικάκου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όπως αποδεικνύεται, την επίμαχη περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο Καλογρίτσας συναντούσε το στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
– Διαβάστε: Ανατροπή και στο Ειδικό Δικαστήριο: “Πλαστά τα SMS Καλογρίτσα βάσει πραγματογνωμοσύνης” ανακοινώνουν οι συνήγοροι του Νίκου Παππά.
Πηγή: documentonews.gr
Το άρθρο “Περίεργη” διαρροή αποσπασμάτων του ημερολογίου της γραμματέως Καλογρίτσα από τους συνηγόρους του: Ο επιχειρηματίας συναντούσε τον Θεοδωρικάκο ενώ διεκδικούσε τηλεοπτική άδεια εμφανίστηκε πρώτα στο thefaq.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...