Τελευταία νέα
Μπακογιάννης: Στα χέρια του Κουφοντίνα η ζωή του Βούλευμα – κολαφος για Λιγνάδη: 30 χρόνια χρονολογείται η “δράση” του, “αλίευε” ανηλίκους στο Μεταξουργείο! Για “ανεξέλεγκτη γενετήσια ορμή” κάνει λόγο η Εισαγγελέας Δημοσκόπηση Prorata: Η ΝΔ προηγείται με 9 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Prorata: Στις 9 μονάδες η διαφορά υπέρ της Ν.Δ- “Καταλληλότερος” με 41% ο Μητσοτάκης έναντι του Τσίπρα με 27% Ηλιόπουλος: “Αντί για παιδιά εμβολιάστηκαν στελέχη της ΝΔ” Μπακογιάννης: Δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων Καθηλωτική ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα για Κουφοντίνα: Διαφέρουμε κ. Μητσοτάκη και κ. Μπακογιάννη, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε θύματα, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Θύτες δεν γίναμε ποτέ Κουτσούμπας: Η απόφαση νέων ανθρώπων να σπάσουν τη σιωπή τους αποτελεί μία γενναία ατομική πράξη Παρέμβαση της ΠτΔ Κατ. Σακελλαροπούλου να αποτρέψει το θάνατο του Δημ Κουφοντίνα ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Πελώνη: Καμιά συμπεριφορά που προσβάλλει την αξιοπρέπεια του Άλλου δεν είναι ανεκτή Ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του Δημ. Κουφοντίνα! Κρίσιμες ώρες… Ένας χρόνος πανδημία: Η αβεβαιότητα του lockdown – Η ελπίδα του εμβολίου

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε περιοχές του Άγιο Στέφανο.

19/02/2021

Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικου Κόμματος Ελλάδας, με επικεφαλής τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Γιάννη Γκιόκα και τους εκλεγμένους με την Λαϊκή Συσπείρωση δημοτικούς συμβούλους Τ. Παντελόγλου και Π. Πανάγου, επισκέφτηκαν (18/02/21) περιοχές του Αγίου Στεφάνου όπου -για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα- κάτοικοι παραμένουν χωρίς ρεύμα, θέρμανση, νερό, τροφοδοσία, ενώ υπάρχουν ακόμη και αποκλεισμένοι. Ανάμεσά τους βρίσκονται και ηλικιωμένοι ή ευπαθείς ομάδες, που χρειάζονται ειδική φροντίδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννη Γκιόκα Δημαρχείο Διονύσου
Ο βουλευτής ΚΚΕ Ανατολικής Αττικής Γιάννης Γκιόκας

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ διαπίστωσε τις εκτεταμένες καταστροφές, ιδιαίτερα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την πτώση δέντρων, και οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί. Συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής που εκφράζουν τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση, αφού κυριολεκτικά έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του χιονιά και των καταστροφών. Τους μετέφερε τις προτάσεις του ΚΚΕ για την αποκατάσταση των ζημιών και τη στήριξη των πληγέντων.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι και μάλιστα σε μια περιοχή που κάθε χρόνο έρχεται αντιμέτωπη με χιονοπτώσεις. Είναι ολοφάνερες οι τραγικές ελλείψεις στον τομέα της πολιτικής προστασίας, σε μέσα, υποδομές, πρόληψη, ακόμη και σε στοιχειώδη σχεδιασμό (π.χ. κοπή δέντρων), για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημαρχείο Διονύσου

Είναι ολοφάνερα τα αποτελέσματα της απελευθέρωσης της Ενέργειας, που υλοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις, με την υποστελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ, το καθεστώς των εργολαβιών, τις περικοπές στη συντήρηση κλπ, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, στην αναβάθμιση και τη συντήρηση του δικτύου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για την αντιμετώπιση των καταστροφών μετακινήθηκε προσωπικό από άλλες περιοχές της χώρας.

Στη συνέχεια ο Γ. Γκιόκας έφτασε στο Δημαρχείο Διονύσου και συνομίλησε με τον Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης δρόμων και δικτύων, αλλά και για τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης...