Τελευταία νέα
«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα Επτά χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε»: Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας Έφη Αχτσιόγλου: «Πρόταγμα της ψηφιακής μετάβασης το 35ωρο χωρίς μείωση μισθού» Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ & τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακες) Δημοσκόπηση Marc: Διψήφια διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: «Χαίρεστε για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώνεστε» Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Περιοδεία στην Κρήτη, στους νομούς Χανίων και Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το πρωί ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα αφιχθεί στην πόλη των Χανίων, όπου στις 11:00 πμ, μαζί με στελέχη του κόμματος, θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά και το λιμάνι, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Το μεσημέρι στις 13:30 μμ ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (στα νέα γραφεία του κόμματος, Κωνσταντινουπόλεως 10, Χανιά), ενώ στις 20:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Ελληνικής Λύσης.

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ θα μεταβεί στην πόλη του Ηρακλείου, όπου στις 11:00 πμ θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με κατοίκους του Ηρακλείου για τα προβλήματα της περιοχής.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 13:30 μμ, ο κ. Βελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο HOTEL CASTELLO (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 62 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 28210251212)

Διαβάστε επίσης...