Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ
Kosmoslarissa.gr

Πιο στενή η συνεργασία Δήμου Λαρισαίων και “Χαμόγελο του Παιδιού”

Η εμβάθυνση της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και «Χαμόγελο του Παιδιού», ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με στελέχη του οργανισμού.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχείο έγινε συζήτηση για την μέχρι τώρα συνεργασία και συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν διαδικασίες για την επέκταση και εμβάθυνσής της.
Αλλωστε όπως είναι γνωστό η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων αποδίδει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στις πολιτικές στήριξης των παιδιών και των οικογενειών ασκώντας ποικιλόμορφες πολιτικές σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς και οργανισμούς, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Στη συνάντηση εκ μέρους του οργανισμού συμμετείχαν η συντονίστρια Βορείου Ελλάδος κα. Ιωάννα Μακρή, η κοινωνική λειτουργός Ελένη Παραλίκη και η εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Θεσσαλία Μαριανίκη Δεμίρη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...