Τελευταία νέα
Νίκος Ανδρουλάκης – σελοφάν! Διαψεύδει τον Μητσοτάκη για τις προσκλήσεις σε “τυφλό ραντεβού” αλλά δεν αποκλείει κανέναν για μετεκλογικές συνεργασίες Ανδρουλάκης: Απάντησε για την «πρόσκληση Μητσοτάκη» Εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΥΔΑΠ: Πώς το “Επιτελικό” κράτος Μητσοτάκη εξαφανίζει το αποθεματικό των 420 εκατ. που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Χατζηδάκης: «Δεν είμαστε αλάθητη κυβέρνηση ούτε έχουμε την πολυτέλεια για συνεργασίες» Στις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση από τον Πρωθυπουργό» Έρχεται τρίμηνο… φωτιά! Οι ημερομηνίες «σταθμοί» των εκλογών από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο Θεοδωρικάκος: Γκρίζες ζώνες ανομίας δεν γίνονται αποδεκτές πουθενά στην Ελλάδα Βασική συστημική επιδίωξη: Καταλάγιασμα πρώτα απ’ όλα Απάντηση Τσιόδρα σε Μάντζο για την πρόσκληση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη: Τον παραπέμπω στα ρεπορτάζ όλων των ΜΜΕ Σάλος από μήνυμα Σι-Τζίνπινγκ σε Πούτιν-“Έρχονται οι μεγαλύτερες αλλαγές 100-χρόνων” Αναπομπή του αντισυνταγματικού ν/σ για το νερό ζητά το ΜέΡΑ25 από την ΠτΔ

Ποδηλασία: Οι κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για τον ΔΕΗ Γύρος Ελλάδας

 Απρίλιος 21,2022

Διεθνή Γύρο Ρόδου

Μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού καμπ στην Κρήτη, ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Δρόμου που θα λάβει μέρος στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας. Κατόπιν, λοιπόν, εισήγησης του εθνικού προπονητή κ. Στέφανου Λυραντωνάκη και του Εφόρου Εθνικών ομάδων κ. Γιάννη Παπασταματάκη, οι αθλητές που καλούνται να συμμετάσχουν στην Εθνική ομάδα είναι οι εξής:

Αρβανίτου Νικηφόρος (ΑΟ Θησέας)
Δράκος Νίκολαος (ΓΣ Διαγόρας Ρόδου)
Ηλίας Περικλής (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας)
Καστραντάς Χαράλαμπος (ΠΣ Αίολος)
Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (ΠΟΧ Τάλως)
Χριστάκος Δημήτρης (ΑΣ Άλφα Καλλιθέας)
Χριστόπουλος Χέλλερ Παναγιώτης (RV Pfeil Magstadt)
Ως αναπληρωματικοί καλούνται οι Γιαννούτσος Μιλτιάδης (ΠΣ Αίολος), Κορτσιδάκης Μιχαήλ (ΠΟΧ Τάλως), Μούτσιος Μαρτίνος (Ροδήλιος ΠΟ Ρόδου) και Μπούγλας Γεώργιος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας).
Μεγάλος άτυχος ο Γιώργος Μπούγλας
Ο Γιώργος Μπούγλας εξαιτίας της πτώσης που είχε στον Γύρο Τουρκίας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Μία σημαντική απώλεια για την Εθνική μας ομάδα, δεδομένης και της φόρμας του Έλληνα πρωταθλητή, που όμως έχει στις τάξεις της αθλητές ικανούς να ανταπεξέρθουν στις υψηλές απαιτήσεις. Η εμπειρία των Περικλή Ηλία, Χαράλαμπου Καστραντά και Πολυχρόνη Τζωρτάκη είναι πολύτιμη, με το νέο αίμα να τους πλαισιώνει (Αρβανίτου, Δράκος, Χριστόπουλος και Χριστάκος).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής: «Είναι μεγάλη μου τιμή, να συμμετάσχω ως Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Δρόμου στον αναβιωμένο ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, στον οποίο αγωνίσθηκα και ως αθλητής! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους ποδηλάτες μας, όπως και την χώρα μας η οποία φιλοξενεί μια μεγάλη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ποδηλασίας την οποία θα παρακολουθήσουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!».

Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

Διαβάστε επίσης...