Τελευταία νέα
Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!» ΝΑΤΟ: Ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν για το νέο δόγμα-Άμεση απειλή Ρωσία-Στο κάδρο Κίνα Βαγγέλης Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι άδειες και οι εγκρίσεις παραγωγών ΑΠΕ μέχρι τη σύνταξη του νέου χωροταξικού και των περιβαλλοντικών μελετών ΣΥΡΙΖΑ: «Κρεσέντο υποκρισίας» Γεωργιάδη η ΕΔΕ, για να ρίξει σε υπαλλήλους τις ευθύνες του για το «Turkaegean»

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι, με τον Δημ. Τζανακόπουλο

Ιούλιος 08,2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/7 πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι. Σε μια γεμάτη πλατεία, με κόσμο όλων των ηλικιών, μπροστά στο δημαρχείο του Περιστερίου, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατήγγειλε την κυβερνητική ανεπάρκεια, τις νεοφιλελεύθερες εμμονές και συνολικά το “καθεστώς” που έχει επιβληθεί και ανέπτυξε το εκ διαμέτρου αντίθετο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη ημέρα της χώρας.

 Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι, με τον Δημ. Τζανακόπουλο

Καταλόγισε στην κυβέρνηση πλήρη αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και την κατηγόρησε για την καταστροφή στην οποία οδηγεί την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ανέδειξε την πλήρη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις πολιτικές αυτές που διευρύνουν τις ανισότητες, φτωχοποιούν όλο και μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού και οδηγούν τη νεολαία στα κολέγια, την ανεργία και τη μετανάστευση.

Τέλος, έθεσε τους προγραμματικούς άξονες με βάση τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα αναζητήσει μία νέα κοινωνική συμφωνία με το λαό, με τους φορείς του αλλά και με τους υπόλοιπους κομματικούς σχηματισμούς που θα οδηγήσει σε μία προοδευτική πλειοψηφία, θα ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και θα οδηγήσει τη χώρα σε μία τελείως διαφορετική πορεία.
Και όσο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο λιγότερη θα είναι η καταστροφή!

Διαβάστε επίσης...