Τελευταία νέα
Υβρεις αντί απαντήσεις από την κυβέρνηση! Μαρξιστική Σκέψη, τόμος 37 Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2024: αφιέρωμα στον Λένιν Πενήντα χρόνια μετά τις 24.7.1974: Ποιος φοβάται τη μεταπολίτευση; του Κώστα Παπαδάκη  Σχεδόν 70.000 εργαζόμενοι στην πρώτη εφαρμογή της 6ημερης εργασίας! Θέμα αλλαγής Κασσελάκη στο Συνέδριο βάζει ο Μουζάλας Έγκυρες πηγές: «Ξαφνικός έρωτας» Ανδρουλάκη – Κασσελάκη! Στουρνάρας: Σε 40 χρόνια η… ευημερία Δούκας: «Αν θέλουμε την προσέγγιση του «ενός ανδρός αρχή» δεν χρειάζονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ας ψηφίσουμε κατευθείαν Μητσοτάκη» Σάκης Αρναούτογλου από Βρυξέλλες: Προώθηση πολιτικών για μια προοδευτική, πράσινη, δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη Μαρινάκης: Φαίνεται μια διαφορά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών από καλοκαίρι σε καλοκαίρι Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Πούτιν: Πρέπει να κατασκευάσουμε νέους αγωγούς αερίου και πετρελαίου από τη Σιβηρία

 Απρίλιος 14, 2022

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί η κατασκευή νέων αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου από τα κοιτάσματα στη Σιβηρία, καθώς και να αυξηθεί η ικανότητα μεταφόρτωσης πετρελαίου στην Αρκτική και την Άπω Ανατολή.

«Η πιθανότητα κατασκευής νέων αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από κοιτάσματα στη δυτική και ανατολική Σιβηρία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη», είπε ο Πούτιν, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της συνάντησης για την κατάσταση στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Κατά τη γνώμη του, «η αύξηση της ικανότητας μεταφόρτωσης πετρελαίου στα λιμάνια της Αρκτικής και της Άπω Ανατολής είναι επίσης πολύ σημαντικό έργο».

Μιλώντας για άλλες κατευθύνσεις εργασίας, ο Πούτιν τόνισε την ανάγκη «να αξιοποιηθεί το δυναμικό της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας και να συμπεριληφθούν οι αγωγοί φυσικού αερίου «Power of Siberia» και «Sakhalin-Khabarovsk-Vladivostok» σε ένα ενιαίο σύστημα παροχής φυσικού αερίου για την παροχή αερίου στους περιοχή».

Με πληροφορίες από τον Διεθνή Τύπο.

Διαβάστε επίσης...