Τελευταία νέα
«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα Επτά χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε»: Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας Έφη Αχτσιόγλου: «Πρόταγμα της ψηφιακής μετάβασης το 35ωρο χωρίς μείωση μισθού» Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ & τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακες) Δημοσκόπηση Marc: Διψήφια διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: «Χαίρεστε για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώνεστε» Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κ23 στο Ρατσίτσε για τρία ελληνικά πληρώματα

Ιούλιος 06,2021

Με την συμμετοχή των τριών από τα επτά πληρώματα με τα οποία μετέχει η Ελλάδα ξεκινάει αύριο Τετάρτη στο Ρατσίτσε της Τσεχίας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών.

Συνολικά οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τα προκριματικά εννιά αγωνισμάτων από τα 22 του προγράμματος που θα διεξαχθούν από τις 16:00 (ώρα Ελλάδας) και μετά.

Μάλιστα και τα τρία ελληνικά πληρώματα αφορούν στα αγόρια . Πιο συγκεκριμένα την αρχή θα κάνει η δίκωπος των αγοριών με τους Δημήτρη Ζωγράφο και Παύλο Φαΐτα που θα πάρουν μέρος στην 2η προκριματική σειρά στις 16:35 ώρα Ελλάδας με στόχο τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Θα ακολουθήσει η τετράκωπος άνευ των αγοριών που θα πάρουν μέρος στην 3η προκριματική σειρά στις 17:20 με τους Λεωνίδα Τζουμέζη-Ζήση Μπουκουβάλα-Στέφανο Καπάκογλου-Θόδωρο Λαπίκοφ (φωτό) να θέλουν τη 1η ή τη 2η θέση για να περάσουν στα ημιτελικά.

Τελευταίος για αύριο ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελ βαρών που θα αγωνιστεί στην 4η προκριματική σειρά στις 17:50 έχοντας το δύσκολο έργο να πάρει την 1η θέση την μοναδική που οδηγεί στα ημιτελικά απευθείας , σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει στα ρεπεσάζ.

Διαβάστε επίσης...