Τελευταία νέα
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητά η εργατιά» Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, την Λίτσα Πατέρα έχουμε! «Τα άστρα για την καλή πορεία της οικονομίας είναι ευθυγραμμισμένα» δήλωσε, χωρίς να διστάσει στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο) Εργαστήριο πολιτικής σκέψης η ΝΔ: Ο βουλευτής Χρυσομάλλης είπε ότι Χατζηδάκης εφαρμόζει τον Μπακούνιν! Ειλικρινά,, όχι άλλη αριστεία. Έλεος, φτάνει!   Απαγορεύθηκε και το J&J στην Ευρώπη-Η κυβέρνηση εμβολίασε χιλιάδες με αυτό Αλέξης Τσίπρας: Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους όλο το μίσος που στοκάρουν τα αυταρχικά καθεστώτα-Βαφτίζετε τον Μεσαίωνα Αναγέννηση “Καλά κάνουν οι άνθρωποι και απεργούν, θα μείνω μαζί τους” – Βατερλό κυβέρνησης και “παπαγάλων” στο λιμάνι (βίντεο) Σοβαρά; Ο Νίκολαος Γλύξμπουργκ είναι «πρίγκιπας» κι «εκπροσωπεί» την Ελλάδα; Διθύραμβοι Μητσοτάκη στις απεργοκτόνες διατάξεις του αντεργατικού νομοσχεδίου-Εχθροί της κοινωνίας οι απεργοί LIVE: Η ομιλία Τσίπρα στη Βουλή Αλ. Τσίπρας: Βαφτίζετε αναγέννηση τον μεσαίωνα, συκοφαντείτε όσους αντιδρούν και αντιστέκονται (video) ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
E-thessalia.gr

Προσφορά στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στην “Κιβωτό του Κόσμου” από το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τα αδύναμα παιδιά, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Αποφάσισαν να δωρίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό (410 ευρώ) – που συγκέντρωσαν τη δύσκολη φετινή χρονιά για να πραγματοποιήσουν οι μαθητές της Γ΄ τάξης την εκδρομή τους – στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στην “Κιβωτό του Kόσμου στον Βόλο”. Κατέθεσαν τα χρήματα με τη βοήθεια της διευθύντριας σε τραπεζικό λογαριασμό την Τετάρτη 9/6/21 το προεδρείο του 15μελούς (Αμβράζης Χ., Γρηγοροπούλου Β., Δεληζήσης Ι. και Μόσχος Θ.) με γνώμονα την υπευθυνότητα και τη διάθεση προσφοράς στην Κοινωνία, συμμετέχοντας ενεργά στο πολύπλευρο έργο των ανωτέρω οργανισμών, μέσω του οποίου καλύπτουν άμεσα καθημερινά και πανελλαδικά τις εκατοντάδες χιλιάδες ανάγκες των παιδιών.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” επιτυγχάνει να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα, σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας χάρη και στην πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας στην Ελλάδα.
Η “Κιβωτός του Κόσμου” καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Με την μικρή αυτή προσφορά τους οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στο έργο του “Χαμόγελου του Παιδιού” και της “Κιβωτού του Κόσμου”.
Επίσης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ευξεινούπολης ανταποκρινόμενοι στο πανελλαδικό αίτημα του “Χαμόγελο του Παιδιού” για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και παρέδωσαν, την Τρίτη 8/6/21, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην υπεύθυνη εκπρόσωπο του “Χαμόγελου του Παιδιού” όλης της Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...