Τελευταία νέα
Το έγκλημα χωρίς όνομα που σκοτώνει καθημερινά 173 γυναίκες Γυναικοκτονία: Γιατί η περιγραφή ενός εγκλήματος που ο ορισμός του έχει δοθεί από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα; Τη διώκουν γιατί φιλοξενούσε έναν πρόσφυγα (του Δημήτρη Αγγελίδη/ΕφΣυν) Πετράλωνα-«Καμία μόνη»: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έμφυλη βία Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»; ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο μεγαλύτερης πρόσδεσης της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ Δημοσκόπηση Alco: Μεγαλύτερη ασφάλεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πανωλεθρία για Χατζηδάκη Σπίρτζης: Ζητούνται άμεσα απαντήσεις για τις καταγγελίες του Γεωργιανού Μητσοτάκης για τη Γραμμή 4 του Μετρό: «Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη χώρα μας» ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους από τον καύσωνα Σπίρτζης-Ξανθόπουλος: Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα … Κυβέρνηση τελάλης του Λάτση – Ο Άδ. Γεωργιάδης γιορτάζει το ξεπούλημα σε απευθείας σύνδεση από το Ελληνικό Να οργανώσουμε τη συνέχεια, μαζικά, ταξικά, αποφασιστικά!
E-thessalia.gr

Προχωρά η αναδιάρθρωση – Έτσι θα είναι η νέα Σούπερ Λιγκ 2

Ολοταχώς προς αναδιάρθρωση! Αυτό προκύπτει από την τηλεδιάσκεψη που έγινε ανάμεσα στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ με τον Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία και του Λεωνίδα Λεουτσάκου.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε όλες τις ομάδες για το πλάνο της αναδιάρθρωσης, το οποίο και θα νομοθετήσει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να διαμορφωθεί επίσημα ο νέος χάρτης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάθε ομάδα πήρε το λόγο και μίλησε για το ζήτημα, ενώ αντίδραση για την αναδιάρθρωση υπήρξε μόνο από τον Λεβαδειακό και τον Γιάννη Κομπότη. Οι υπόλοιπες 30 ομάδες ήταν θετικές.
Πως θα είναι η νέα SL2: Χωρισμένη σε 2 ομίλους με τον τελικό αριθμό των ομάδων να καθορίζεται από τις παραμέτρους.
Μένει να ξεκαθαριστεί, που θα πάνε οι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 οι οποίες υποβιβάστηκαν (Καραϊσκάκης-ΟΦΙ). Από την FL θα ανέβουν σύνολο 16 ομάδες, ενώ είναι και οι 4 από την Γ’ Εθνική.
Από την τηλεδιάσκεψη που ακολούθησε με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Λεωνίδα Μπουτσικάρη, προέκυψε επίσης ότι οι ομάδες Β’ που θα δημιουργηθούν θα χωριστούν και θα μοιραστούν στους ομίλους.
Το Μετοχικό Κεφάλαιο για τη νέα κατηγορία θα είναι περίπου 250.000 ευρώ, ενώ η εγγυητική 100.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά δημιουργούν ασφαλώς προβληματισμούς για το πόσες ΠΑΕ θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, κάτι που θα παίξει ρόλο στον τελικό αριθμό των ομάδων για τη νέα Σούπερ Λιγκ 2.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ,ότι ο Αυγενάκης ενημέρωσε τους 20 της Football League πως σύντομα θα μοιραστούν 1.550.000 ευρώ (από 77.500 κάθε ομάδα) από το στοίχημα.
Τέλος, το προγραμματισμένο ΔΣ της Ένωσης για σήμερα αναβλήθηκε και θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς η τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 14:00.
Πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...