Τελευταία νέα
Ελπίζει… να συγκινήσει τα πλήθη ο ΣΥΡΙΖΑ Η Μόσχα καταγγέλλει ΗΠΑ-Βρετανία για εμπλοκή στις επιθέσεις drones κατά Ρωσίας “Κάρφωσε” κατά πρόσωπο Μητσοτάκη ο Σαμαράς παρουσία Καραμανλή για τις υποκλοπές: “Αντιδημοκρατική εκτροπή αν η κυβέρνηση το έκανε – Η παράταξη δεν αξίζει την εντύπωση ότι το απόρρητο είναι μία βολική δικαιολογία.” (vid) Ανισόρροποι-αυτοκαταστροφικοί-σε αδιέξοδο στην ΕΕ προτείνει 9ο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας “Είναι νεκρό το άτομο”! Ερωτηματικά από αποκάλυψη ντοκουμέντο: Η επικοινωνία της ΔΙ.ΑΣ με το κέντρο επιχειρήσεων μετά τους πυροβολισμούς στον 16χρονο Στη ζητιανιά τα νοικοκυριά! “Βόμβα” Λοβέρδου υπέρ της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών τον οδηγεί στην πόρτα εξόδου από το ΠΑΣΟΚ: «Να απομακρυνθούν οι στρατιωτικές δυνάμεις και από τη μια και από την άλλη» Εξαφανίστηκε το δημοσίευμα κατά του Φλώρου μετά την αναταραχή που προκάλεσε! ΣΥΡΙΖΑ: “Σοβαρά ερωτήματα για τη σιωπή της κυβέρνησης μετά το δημοσίευμα που βάλλει κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ” Χωρίς κανένα έρεισμα από την αρχή του το Ειδικό Δικαστήριο για το Νίκο Παππά: Μάρτυρας και υπάλληλος του Καλογρίτσα κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στη συνεργασία των Χούρι με Καλογρίτσα Πληρωμένη απάντηση Σπίρτζη στην προπαγάνδα Θεοδωρικάκου: “Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκληρωτική και παταγώδη αποτυχία σας” Εμπρός, μαρς, εκλογές! Προσοχή, ο Ερντογάν δεν μπλοφάρει!

Αλέξης Τσίπρας: Πρωτομαγιά 2022 .Θυμόμαστε. Τιμούμε. Συνεχίζουμε.

 Μάιος 01 ,2022

Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

“Πρωτομαγιά 2022 Θυμόμαστε. Τιμούμε. Συνεχίζουμε.
Θυμόμαστε τους αγώνες της εργατικής τάξης για τη χειραφέτησή της. Για μια κοινωνία δικαιοσύνης, στην οποία ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη. Για τον σοσιαλισμό ως απάντηση στη βαρβαρότητα.
Τιμούμε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή. Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του ’36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης.


Συνεχίζουμε τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση.”

May be an image of 3 people and text that says 'TH MAU Αγώνας για δουλειά, ζωή με αξιοπρέπεια Να τους στείλουμε πίσω TO λογαριασμό 2022 ΠΠΚλαυθμώνος 11:00 ΣΥΡΙΖΑ RPO0EYTEYA'

Διαβάστε επίσης...