Τελευταία νέα
Οξύνουν το κλίμα-Σύλληψη «Έλληνα κατασκόπου» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ-«Ύποπτα παιχνίδια» Δ. Κουτσούμπας: «Ο καπιταλισμός σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα αμφισβητούνται» Κουτσούμπας: Έφτασε η καπιταλιστική κοινωνία σε τέτοια σήψη, που δικαιώματα όπως η άμβλωση αμφισβητούνται Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση» Γ. Βαρουφάκης: «Δεν μας ενδιαφέρει το μετεκλογικό αλισβερίσι» Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης ασκεί μια ΙΧ εξωτερική πολιτική» Πετυχημένη εκδήλωση στα Χανιά για «την παιδεία των αναγκών μας» (φωτογραφίες) Αλ. Τσίπρας: Θέλω να δηλώσω προς όλους τους νομείς και διανομείς του δημόσιου χρήματος ότι μετά τις εκλογές, το πάρτι θα τελειώσει Αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Οι αντιδράσεις των ελληνικών κομμάτων Αθήνα: Τούρκος πολιτικός άνοιξε την τουρκική σημαία μπροστά στην Βουλή (φωτο) ΚΚΕ: «Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ θα αποτελέσει “αιχμή του δόρατος” για την περαιτέρω κλιμάκωση της ΝΑΤΟϊκής επιθετικότητας εναντίον των λαών» ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι γνωρίζουν ποιος ευθύνεται για τη ρήτρα της ληστείας»
Kosmoslarissa.gr

Πρόγραμμα 5ης Έκθεσης – Διαγωνισμού Στατικού Μοντελισμού

Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας διοργανώνει στις 3, 4 &5 Ιουνίου 2022, την 5η Έκθεση-Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού στην πόλη μας, η οποία θα λάβει χώρα στον Μύλο του Παππά.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Με τη μακροχρόνια στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, αλλά και τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η εκδήλωση αυτή έχει ήδη γίνει θεσμός στα “μοντελιστικά’” δρώμενα της χώρας μας.
Η αναγνωρισιμότητα της έκθεσης είναι πλέον δεδομένη σε όλη την Ελλάδα. Στην τελευταία εκδήλωση του 2019, φιλοξενήσαμε πάνω από 120 μοντελιστές από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό, ενισχύοντας την τοπική αγορά και τον τουρισμό της πόλης.
Ο αριθμός των συμμετοχών (στατικών μοντέλων) ήταν σε υψηλά επίπεδα, καθώς και η επισκεψιμότητα της έκθεσης που ξεπέρασε τα 2000 άτομα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Bruno Coffee Stores, Ελαστικά Τσούλκας, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ιωάννης Σιμούλης, Τέντες Μπατζιανούλης, Gallery Εργόχειρο, Αγγλικά Genius, Install Χατζάκης Γιώργος, Κέντρο χρώματος, Περιφράξεις Γουλιώνης, Το Αεροπλανάκι, Elliot’s Models, Ergo Scale, Model World, Hobby Gallery, Model Zone και Serious Models.
Πρόγραμμα
Παρασκευή 3/6
Παραλαβή Εκθεμάτων και έναρξη της έκθεσης 9:00 έως 21:00
Σάββατο 4/6
Άνοιγμα της έκθεσης από τις 09:00 και παραλαβή μοντέλων έως 14:00
15:00 έως 19:00 κρίση όλων των εκθεμάτων που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό σκέλος της έκθεσης.
19:00 – 20:30 Σεμινάριο βαφής-αναπαλαίωσης από τον κ. Μεφσούτ Γιώργο
20:00 Εγκαίνια Έκθεσης
22:00 Πέρας της έκθεσης για το κοινό
Κυριακή 5/6
09:00 Άνοιγμα της έκθεσης για το κοινό
14:00 Έναρξη λαχειοφόρου
14:30 Τέλος της έκθεσης για το κοινό
14:30 Έναρξη βραβεύσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...