Τελευταία νέα
Γιώργος Μαρίνος στο “Π”: Απόσυρση των ΗΠΑ από τον αγωγό EastMed Πάνος Σκουρολιάκος στο “Π”: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθ’ οδόν προς τις εκλογές Δήλωση της ΠτΔ για την απώλεια του Αλ. Φασιανού Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος – Εκείνοι που καταδιώκονται είναι οι αντίπαλοί της Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ιμβριακού ελληνισμού Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Αλέξη – Οι φαντασιώσεις με την Μυρτάλη και το ξέσπασμα Διαδηλώσεις αγώνα για τον Σαχζάτ Λουκμάν Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα
Thepressproject.gr

Πυρά Παπανδρέου κατά Ανδρουλάκη – «Δεν παραιτούμαι»

Υποστήριξε πως οι αντιλήψεις του σε σχέση με τον ανθυποψήφιο του διαφέρουν καθώς παρατηρεί πως από πλευράς ιστορίας του κ. Ανδρουλάκη υπάρχει μια παλαιοκομματική αντίληψη. Την ανανέωση «δεν την φέρνει ο φίλος μου ο Νίκος, δυστυχώς» είπε.«Παλαιοκομματική αντίληψη» καταλόγισε ο Γιώργος Παπανδρέου, στον ανθυποψήφιο του Νίκο Ανδρουλάκη, διαμηνύοντας παράλληλα πως δεν παραιτείται από την υποψηφιότητα για εκλογή προέδρου του ΚΙΝΑΛ.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι βασικός του στόχος είναι να ξαναφέρει την παράταξη στο προσκήνιο της πολιτικής με μεγάλη συμμετοχή. «Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, αν και θα μπορούσαμε ακόμη καλύτερα», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε πως το ζήτημα είναι να μην είναι περιστασιακή η συμμετοχή και αυτό έχει σχέση με το ποια θα είναι η ηγεσία στην παράταξη, αν θα έχει μεταρρυθμιστικές προτάσεις και θα αγκαλιάσει ευρύτερα στρώματα. «Μπορούμε να τους φέρουμε κοντά μας σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να απαντήσει ειδικότερα, για το εάν κρίνει πως η ανανεωτική προοπτική δε χαρακτηρίζει τις ιδέες του Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως όντως αυτό διακρίνει. «Δεν το πιστεύω καθόλου. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ έφερα το Open Gap, μια νέα πρακτική. Έφερα τη διαύγεια. Να έχουμε διαφάνεια στην διαδικασία, όχι μόνο στο Κίνημα αλλά και στο κράτος, αλλά να έχουμε κι αξιοκρατικές επιλογές για τα ανώτατα στελέχη όπως είναι οι Γενικοί Γραμματείς και Διοικητές μεγάλων Οργανισμών», είπε συγκεκριμένα.
«Μόλις άλλαξε η κυβέρνηση κι ήρθε αυτή του κ. Σαμαρά, με γραμματέα του κόμματος τον κ. Ανδρουλάκη πήγαμε σε μια λογική νομής της εξουσίας. Τέσσερα η Νέα Δημοκρατία, Δύο το ΠΑΣΟΚ, Ένα ο κ. Κουβέλης», σημείωσε.
«Δηλαδή ξανά το μοίρασμα της εξουσίας, ξανά η παλαιοκομματική αντίληψη, αυτά παλεύω μια ζωή», υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως δεν είναι θέματα ηλικίας αλλά βούλησης για να «σπάσουμε αυγά».
Μιλώντας ακόμα περισσότερο για τον Νίκο Ανδρουλάκη, σχολίασε πως ξέρει τις θέσεις του και ότι δεν έχει σαφή ιδεολογική τοποθέτηση. Όπως είπε, έχει αποδείξει πως κάνει αλλαγές και συγκρούεται με συμφέροντα, αντιλήψεις και λογικές κόμματος μηχανισμού, καταλήγοντας πως εκείνος είναι που αντιπροσωπεύει το νέο και όχι ο συνυποψήφιος του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...