Τελευταία νέα
Filathlos.gr

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν έχουμε χρόνο να λυπηθούμε»

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν έχουμε χρόνο να λυπηθούμε»

01/05/2022

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1/5, 17:00) να επιστρέψει στις νίκες και να δώσει μία απάντηση σε όλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μολδαβού αριστερού μπακ των Πειραιωτών:

Για την ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: “Προφανώς, κανείς δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσουμε, για να σκεφτόμαστε, ούτε να καθίσουμε να λυπόμαστε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μία γρήγορη απάντηση στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

Για το αν ο αποκλεισμός είναι κίνητρο για τη συνέχεια: “Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό, είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο της σεζόν”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει πάνω από ένα μήνα: “Όλοι αναγνωρίζουμε πως είναι άσχημη η κατάσταση να μην έχουμε κερδίσει για τόσο πολύ καιρό. Σε κανέναν δεν αρέσει. Όμως, δουλεύουμε καθημερινά και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση”. 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...