Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ
Tennis24.gr

ΡΟΑ: Γιορτή του τένις για τα παιδιά

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου το 1ο τουρνουά Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακονερο.
Η τελευταία μερα του τριημέρου τουρνουά ήταν μια γιορτή του Τενις με δυνατούς τελικούς απονομές και Δωρα για όλους. Η διοργάνωση του τουρνουά περιείχε την υλοποίηση από την έμπειρη ομάδα του ΡΟΑ και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά του Κάλλιστου και Βασίλη Διακογεωργιου.

Το εορταστικό κλίμα και η όμορφη διοργάνωση έφεραν πιο κοντά τους 162 αθλητές και αθλήτριες του ομίλου που συμμετείχαν στους αγώνες. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης λόγω της μεγάλης ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή έχει ανάγκη τέτοιες διοργανώσεις που βοηθούν στο να γνωριστούν οι μικροί αθλητές και να δεθούν ως μέλη του ίδιου σωματείου.

Στο τριήμερο πραγματοποιήθηκαν 112 αγώνες στις κατηγορίες: Πράσινη μπάλα, πορτοκαλί, κάτω των 12 ετών, κάτω των 14 και κάτω των 16 ετων καθώς και 137 αγώνες στην κόκκινη μπάλα σε αγόρια και κορίτσια.

Αγόρια 10 Πορτοκαλί μπάλα 
1. Κοκκινογένης Δ.
2. Κουφομανώλης Κ.
3. Περίδης Γ.

Κορίτσια 10 Πορτοκαλί μπάλα 
1. Μαρινάκη Η.
2. Μανιώτη Μ.
3. Κωτούλα Κ.

Αγόρια 10 Πράσινη μπάλα 
1. Περγαντης Χ.
2. Κουκορέμπας Π.
3. Κουσουρνάς Λ.

Κορίτσια 10 Πράσινη μπάλα 
1. Μαλλιαράκη Α.
2. Περίδη Ε.
3. Αράπη Δ.

Αγόρια 12
1. Καβουκλής Μ.
2. Σιμάτης Γ.
3. Μαυρονικόλας Ε.

Κορίτσια 12
1. Μάγου Ε.
2. Παπαγαπητού Αντ.
3. Μάγου Φ.

Κορίτσια 12-14
1. Λαδά Ε.
2. Χειμωνέτου Ε.
3. Σιδηροπούλου Α.

Αγόρια 14
1. Τσιγάρος Γ.
2. Σταυρογιάννης Χ.
3. Εξαδάκτυλος Δ.

Κορίτσια 14
1. Παπαγαπητού Α.
2. Περγαντή Α.
3. Περίδη Β.

Αγόρια 16
1. Μανέττας Δ.
2. Γιαγτζογλου Α.
3. Περγαντης Ν.

Κορίτσια 16
1. Αράπη Θ.
2. Πολιά Α.
3. Πετροπούλου Μ.

Στις απονομές τιμήθηκε ο Αθλητής του μαραθωνίου Μιχάλης Χατζηιωαννου από τον αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργιου αλλά και το ΔΣ του Ροα. Μετά από κλήρωση των παρισταμένων αθλητών τα μεγάλα έπαθλα της διαμονής-διατροφής και των εισιτηρίων για τα προημιτελικά – ημιτελικά και τελικά στο ATP 250 SOFIA Open κέρδισαν οι αθλητές:
Τσαντίλας Γιάννης και Τάχερ Σοφία.
The post ΡΟΑ: Γιορτή του τένις για τα παιδιά appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...