Τελευταία νέα
Filathlos.gr

Σένκεφελντ: «Τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού με τον Άρη και η αυτοπεποίθηση…»

Σένκεφελντ: «Τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού με τον Άρη και η αυτοπεποίθηση…»

01/05/2022

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο όψεις στο παιχνίδι με τον Άρη και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να χάσει την αυτοπεποίθηση που έχει κερδίσει.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πέτυχε το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού στην επικράτηση επί του Άρη, αγώνα στον οποίο οι «πράσινοι» σύμφωνα και με τον Ολλανδό στόπερ παρουσίασαν δύο πρόσωπα αλλά μπορούν στους αγώνες που απομένουν να τα πάνε καλύτερα.

«Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θαρρώ ότι η ομάδα έπαιζε καλά. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, υπήρχε πίεση… Στο β’ ημίχρονο όντως, δεν παίξαμε καλά, και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα που παίζει με 10 παίκτες, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πράγματι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην χάσει αυτή την αυτοπεποίθηση.

Προετοιμαζόμαστε καλά για κάθε παιχνίδι, πρέπει να προστατεύσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά που έχει αποκτήσει η ομάδα. Εχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...