Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Σήμερα στη Βουλή

Σεπτέμβριος 22,2021

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.- Η με αριθμό 1059/16-9-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρου – Χρήστου Αυλωνίτη προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα: «Έλεγχος σε προκηρύξεις προσλήψεων προσωπικού ΟΤΑ, οι οποίες δεν πληρούν την αρχή της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών».

2.- Η με αριθμό 1073/20-9-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα: «Τα ΑμεΑ και οι οικογένειες τους για μια ακόμα μια φορά θύματα των πρωτοκόλλων λάστιχο και των αντιεπιστημονικών και αντιφατικών αποφάσεων της Κυβέρνησης».

3.- Η με αριθμό 1069/20-9-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα – Ηλία Αρσένη προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα:« Ενίσχυση και μονιμοποίηση του προσωπικού καθαριότητας στα Σχολεία της Δυτικής Αθήνας».

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

 1. – Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
  Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
  Συζήτηση επί αιτήσεως άρσεως ασυλίας Βουλευτή, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.
 2. – Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)
  Η ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
  «Οι θεσμικές υποχρεώσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Εμπορίας Ανθρώπων».
  Τα μέλη της Υποεπιτροπής θα ενημερώσει, ο κ. Γεώργιος Βανικιώτης, Εκλεγμένο Μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRETA) σχετικά με την πορεία εφαρμογής της Σύμβασης.
  Επίσης, στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο κ. Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών.
 3. – Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
  Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
  Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς» στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης...