Τελευταία νέα
Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ Ο Αντώνης Σαμαράς διχάζει ξανά τη ΝΔ! Τι ρόλο παίζει αυτός ο Τσούνης; Τώρα τρολάρει τον Ανδρουλάκη. «Βόμβα» Μεντβέντεφ-Αποκαλύπτει τους κατασκευαστές του κορονοϊού «Έρχονται πανδημίες, πείνα, πόλεμοι»
Kosmoslarissa.gr

Σε απόγνωση οι καλλιεργητές στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας

Σε απόγνωση βρίσκονται οι καπνοκαλλιεργητές στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας καθώς η γεώτρηση που βρίσκεται στη θέση “Μπάρα”, από την οποία αρδεύουν τα χωράφια τους, δεν είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο της ΔΕΗ.
Παρά τις προσπάθειές των τοπικών φορέων και τις υποσχέσεις των υπευθύνων για λύση του προβλήματος, η πομώνα δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί και οι αγρότες δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους, τις λεγόμενες αβραγιές, με κίνδυνο να χάσουν τα φυτά και την χρονιά τους.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της σεισμόπληκτης Κοινότητας Μεσοχωρίου του Δήμου Ελασσόνας, Γιάννης Ζαρλαδάνης, τόνισε ότι “οι καπνοκαλλιεργητές της περιοχής εκπέμπουν σήμα κινδύνου καθώς αν δεν ηλεκτροδοτηθεί η γεώτρηση στη θέση “Μπάρα”, τότε θα χαθούν τα φυτά οι λεγόμενες αβραγιές και συγχρόνως όλη η χρονιά τους.
Παρακαλούμε τους υπεύθυνους, τον αρμόδιο υπουργό, να επιληφθεί του προβλήματος και να δοθεί λύση, άμεσα. Χάσαμε τα σπίτια μας με τον σεισμό, είναι κρίμα να χάσουμε και την καλλιέργεια από την οποία ζούμε τις οικογένειες μας. Αυτό που ζητάμε είναι να ηλεκτροδοτήσει ο εργολάβος τη γεώτρηση, αφού όλα τα υπόλοιπα έχουν ρυθμιστεί.
Η γραμμή με κολώνες είχε ολοκληρωθεί από πέρσι τον Αύγουστο και από τον Δήμο Ελασσόνας έχουν γίνει οι απαραίτητες συμβάσεις – υπογραφές με την ΔΕΗ”.
ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...