Τελευταία νέα
Άρχισαν οι συνέπειες της ανυπαρξίας Μητσοτάκη: Μετακίνηση του Λευκού Οίκου και ίσες αποστάσεις στο Αιγαίο! Η ανακοίνωση Κυβερνητικές πηγές για την απόκτηση των F-35: «Έγινε το πρώτο βήμα σε μια μακρά διαδικασία» Μετά τον Μπάιντεν “απομονώνει” και ο Μακρόν τον Ερντογάν! Το αποθεωτικό tweet του Γάλλου προέδρου! Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!»

Σε γειτονιές της Αθήνας ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου

Ιούλιος 02,2021

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η ζωή μας βρίσκει τους ρυθμούς της», ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου επισκέφθηκε το Πάρκο “Βασίλης Αυλωνίτης” (πρώην εργοστάσιο “Θερμίς”) και το Άλσος Προφήτη Ηλία στα Πατήσια όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μια από τις καθημερινές επιχειρήσεις καθαρισμού και περιποίησης χώρων πρασίνου του Δήμου Αθηναίων.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του lockdown ανακαλύψαμε τις γειτονιές μας. Τώρα που η ζωή βρίσκει σταδιακά τους ρυθμούς της, συνεχίζουμε να περπατάμε στους δρόμους και τους ελεύθερους χώρους που βρίσκονται γύρω από το σπίτι μας. Η ποιότητα ζωής σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας αναβαθμίζεται μέρα με τη μέρα με στοχευμένες και καλά προετοιμασμένες παρεμβάσεις στο πεδίο της καθαριότητας και της ανάπτυξης χώρων πρασίνου. Η δουλειά του Δημάρχου, των αρμόδιων Αντιδημάρχων και των εργαζομένων του Δήμου πιάνει τόπο».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Αθηναίων και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σάκης Κολλάτος ενημέρωσαν τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας για όλες τις δράσεις που υλοποιούνται από τον Δήμο τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης...