Τελευταία νέα
Ο ακτιβιστής Η.Γκιώνης καταγγέλλει-«Εν ενεργεία πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κύκλωμα μαστροπείας Φιέστες με rafale ενώ η κοινωνία βουλιάζει στην εξαθλίωση Ψηφίστηκε το αναπτυξιακό ν/σ: Υπέρ ΝΔ, κατά ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, επιφυλάξεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛ.ΛΥ Βουλή: Απόπειρα επίθεσης από χάκερς Τζανακόπουλος: “Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό” Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης» Ο Γ. Οικονόμου για μείωση της ανεργίας τον Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Ηλιόπουλος: Η χώρα πληρώνει ακριβά την κυβέρνηση σε πανδημία και ακρίβεια Meat Loaf: Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Αμερικανός Επικός Ρόκερ Δύο κατηγορίες συνταξιούχων δημιουργεί το υπουργείο Εργασίας – Ψέματα και αλήθειες για τις συντάξεις Αγωνία… στην Κουμουνδούρου εν αναμονή των νέων δημοσκοπήσεων Το αμερικανικό φλερτ προς την Τουρκία αλλάζει δεδομένα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 Ιανουάριος 14, 2022

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022

1- Η με αριθμό 292/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Νικόλαου Φίλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας χωρίς «πλατφόρμα» τηλεκπαίδευσης τα σχολεία, εν μέσω πανδημίας».

2.- Η με αριθμό 284/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεώργιου Μουλκιώτη προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα: «Η Κυβέρνηση μειώνει το μηνιαίο εισόδημα χιλιάδων συνταξιούχων έως και 268 ευρώ. Μόνη λύση η άμεση απόσυρση της σχετικής εγκυκλίου».

3.- Η με αριθμό 295/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άμεση κάλυψη των αναγκών σε σχολικούς νοσηλευτές».

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου

1.-Η με αριθμό 293/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Γεωργίου Βαρεμένου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: «Άμεση επαναφορά σε ισχύ της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’5138 της 12.11.2021) για την πώληση προϊόντων κομμωτικής επαγγελματικής χρήσης».

2.- Η με αριθμό 297/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλειου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα: «Κίνητρα μέσω Αναπτυξιακού Νόμου, Ταμείου Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ κ.λπ. για παραμονή των επιχειρήσεων στις σεισμόπληκτες περιοχές αλλά και την εγκατάσταση νέων».

3.- Η με αριθμό 298/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αρκαδίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Γεώργιου Παπαηλιού προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κάλυψη διδακτικών κενών ενόψει Πανελλαδικών Εξετάσεων».

4.- Η με αριθμό 289/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: «Συνεχίζεται το αδιέξοδο υλοποίησης εγκεκριμένων επενδύσεων που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αγρότες από την άρνηση δανειοδότησης των τραπεζών και τη σημαντική αύξηση του κόστους των επενδύσεων από τις σοβαρές ανατιμήσεις του εξοπλισμού και των πρώτων υλών».

5.- Η με αριθμό 299/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλειου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με θέμα: «Παράταση προθεσμιών για τις αναρτήσεις στο Κτηματολόγιο των ακινήτων στις σεισμόπληκτες περιοχές και άρση της δυσμενούς μεταχείρισης των «κληροτεμαχίων» κατά την κτηματογράφηση».

6.- Η με αριθμό 303/10-1-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλειου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα: «Η Εγκύκλιος Τσακλόγλου πλήττει και τους απόστρατους Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ) και Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α)».

Διαβάστε επίσης...