Τελευταία νέα
Εκτόξευση των τιμών των σιτηρών μετά την καταστροφή του φράγματος στην Ουκρανία Μια πολύ περίεργη παρέμβαση του Σόρος για την Ουκρανία Εφιάλτης: Θα πάει σε νέες εκλογές τον Αύγουστο αν δεν πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης και δεν συνεργαστεί μαζί του ο Ανδρουλάκης Η αλλαγή στρατηγικής European Super League: Μετά την Γιουβέντους θα ακολουθήσει η Μπαρτσελόνα Deutsche Bank: Βλέπει ανάπτυξη 2,4% στην Ελλάδα φέτος ΠΑΣΟΚ: Δυστυχώς, για τον Μητσοτάκη θα έχει πια δυναμική και αξιόπιστη αντιπολίτευση Η Volkswagen θα κατασκευάσει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (R&D) στην Χεφέι της Κίνας Πάνω από 18.400 κλήσεις «έκοψε» η Τροχαία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος Τα θετικά και τα αρνητικά των SUV τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 50% των συνολικών πωλήσεων Τεθωρακισμένα οχήματα μάχης ετοιμάζει η Γερμανία για την Ουκρανία – Θα παραδοθούν έως τα τέλη Ιουλίου Αχτσιόγλου: “Εκπροσωπούμε το φάντασμα της μεγάλης ανατροπής”

Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας αντί να υποδύεται την αυθεντική φωνή της κοινωνίας ας κατέβει από το θώκο του αλαζωνικού ηγεμόνα

Μάιος 23,2023

Ο Άκης Σκέρτσος σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «ο κ. Τσίπρας μας είπε εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο -αφού αρνήθηκε ως όφειλε εκ του Συντάγματος να παραλάβει τη διερευνητική εντολή- ότι φοβάται για την κοινωνία. Τα αποτελέσματα πάντως των εκλογών δείχνουν πως η κοινωνία τον φοβάται. Και τον απορρίπτει».

«Αντί να υποδύεται συνεπώς την αυθεντική φωνή της δημοκρατίας και της κοινωνίας, ας κατέβει από το δικό του θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα για να ακούσει καλύτερα τι του είπαν οι πολίτες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει επιτέλους την -οφειλόμενη από το 2019- αυτοκριτική του χωρίς να τους προσβάλλει άλλο»

Διαβάστε επίσης...