Τελευταία νέα
Η απλή αναλογική γεννάει κόμματα στη Δεξιά Υπάλληλοι του ΣΕΒ… Τρίζει η καρέκλα του Χρυσοχοΐδη Το έγκλημα χωρίς όνομα που σκοτώνει καθημερινά 173 γυναίκες Γυναικοκτονία: Γιατί η περιγραφή ενός εγκλήματος που ο ορισμός του έχει δοθεί από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα; Τη διώκουν γιατί φιλοξενούσε έναν πρόσφυγα (του Δημήτρη Αγγελίδη/ΕφΣυν) Πετράλωνα-«Καμία μόνη»: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έμφυλη βία Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»; ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο μεγαλύτερης πρόσδεσης της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ Δημοσκόπηση Alco: Μεγαλύτερη ασφάλεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πανωλεθρία για Χατζηδάκη Σπίρτζης: Ζητούνται άμεσα απαντήσεις για τις καταγγελίες του Γεωργιανού Μητσοτάκης για τη Γραμμή 4 του Μετρό: «Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη χώρα μας» ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους από τον καύσωνα
E-thessalia.gr

Σκληρή επίθεση Αποστολάκη στον Α. Μπέο για το νερό της Αγριάς

Επίθεση στη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Α. Μπεο για το θέμα του νερού, ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη του δήμου «Μαζί για τον Βόλο», τονίζοντας με έμφαση … «πού να προλάβει ο πρίγκηψ να ασχοληθεί με το νερό της κάθε Αγριάς, όταν πρέπει να τρέχει από την Πύδνα μέχρι τον Τσουγκριά, ενώ το εξ Αγριάς πριγκιπόπουλο χρειάζεται μέχρι και δρομολόγια Βόλου-Κατηγιώργη να κάνει»…
Όπως τονίζεται συγκεκριμένα, «να την θεωρείς  την Αγριά «αγαπημένη κόρη» σου και να την έχεις αφήσει τόσο καιρό να πει το νερό νεράκι, αυτό κι αν είναι απ’ τα ανήκουστα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, να της ζητάς από πάνω και τα ρέστα, γιατί λέει «μου χρωστάς, δεν σου χρωστάω».
Για να πούμε βέβαια την αλήθεια, για μια στιγμή μπερδευτήκαμε διαβάζοντας τη μνημειώδη ανακοίνωση του «πριγκιπάτου» για το νερό της Αγριάς. Νομίσαμε πως την είχανε γράψει οι προηγούμενοι, αφού τα δικά τους έργα μνημονεύει για να δικαιολογήσει την υιοθεσία τους. Τελικά σκεφτήκαμε ότι εντάξει, μπορεί οι τωρινοί να μην κάνανε και τίποτα άξιο λόγου για το νερό (και) της Αγριάς και μπορεί για την αποχέτευση να γανιάσανε να τελειώσουν τα έργα που βρήκανε να «τρέχουν», αλλά ένα δίκιο το έχουνε οι άνθρωποι.
Είναι άδικο να τους συγκρίνουμε με τους προηγούμενους που έκαναν κουμάντο στην ΔΕΥΑΜΒ τρία ολόκληρα χρόνια, ενώ οι τωρινοί όλα κι όλα μόλις επτά χρόνια, μέχρι τώρα. Χώρια που είναι και πολυάσχολοι. Πού να προλάβει ο πρίγκηψ να ασχοληθεί με το νερό της κάθε Αγριάς, όταν πρέπει να τρέχει από την Πύδνα μέχρι τον Τσουγκριά, ενώ το εξ Αγριάς πριγκιπόπουλο χρειάζεται μέχρι και δρομολόγια Βόλου-Κατηγιώργη να κάνει.
Πάντως έναν παιδευτικό χαρακτήρα αυτή η ανακοίνωση τον είχε. Μάθαμε για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια ότι σ’ αυτόν τον τόπο υπήρχε ζωή και πριν από τον Σεπτέμβρη του 2014. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα κοτζάμ «πριγκιπάτο» να αρχίζει τον απολογισμό του όχι από τότε που ανέλαβε ο πρίγκηψ, αλλά από τότε που ανέλαβε ο τελευταίος εκπρόσωπος του «σάπιου πολιτικού συστήματος». Και να σταματάει ουσιαστικά τότε που εκείνος παρέδωσε στον πρίγκηπα!
Όσο για τους Αγριώτες, τι να πούμε. Σύμφωνοι, όλοι ξέρουμε ότι «μετά την απομάκρυνση εκ του (εκλογικού) ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Μεγαλύτερο όμως «λάθος» είναι να ανέχονται ακόμη το παραμύθιασμα. Εμείς πάντως με σταυρωμένα χέρια δεν θα μείνουμε.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...