Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί και τις λαϊκές αγορές Ντόρα Μπακογιάννη: Μεγάλο ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης – Αρχίζει ανοσοθεραπεία Λίστα Πέτσα: Η οικονομικη εισαγγελία ερευνά καταγγελία πολιτών-Από τον Μάιο η δικογραφία στη Βουλή για διερεύνηση απιστίας των Σκυλακάκη-Πέτσα Μετά το σάλο … Αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισης Πατέλη μελετά ο Άρείος Πάγος Δεν απέκλεισε παραβίαση του Συντάγματος η κυβέρνηση με φόντο την εξεταστική επιτροπή για λίστα πέτσα Γιάννης Οικονόμου: Να ψάξουμε από το ΄15 μέχρι το ΄19 και γι’ αυτό να πάμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητάει η ΝΔ για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλης Λεβέντης: Σκληρή μάχη για τη ζωή του για 24η μέρα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Ραγδαίες εξελίξεις για τη λίστα Πέτσα! Για συνέργεια σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ελέγχονται οι εκπρόσωποι της εταιρείας από τον Οικονομικό Εισαγγελέα – Τι συμβαίνει με τους υπουργούς Η Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου: Μηνύματα σε Τουρκία για Αιγαίο, Κυπριακό, Λιβύη Live: Οι κοινές δηλώσεις των ηγετών Ελλάδας – Κύπρου και Αιγύπτου μετά την Τριμερή Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία για τις «λίστες Πέτσα»

Στη Βόρεια Ελλάδα ο Στέλιος Πέτσας

Οκτώβριος 13,2021

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί τις Σέρρες, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 08.45 π.μ., όπου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Δήμαρχο Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, κ. Δημήτριο Νότα, τον Δήμαρχο Αμφίπολης, κ. Στέργιο Φραστανλή, τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, κ. Παντελή Μπόζη, τον Δήμαρχο Σιντικής, κ. Φώτη Δομουχτσίδη, τον Δήμαρχο Βισαλτίας, κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, τον Δήμαρχο Ηράκλειας, κ. Γεώργιο Κουτσάκη, καθώς και εκπροσώπους φορέων.

Θα συζητηθούν η αντιμετώπιση της πανδημίας, με έμφαση στην επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος, ζητήματα θεσμικά, καθώς και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιοχής από τα χρηματοδοτικά εργαλεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θα συμμετάσχει στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

Στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ο κ. Πέτσας θα παραβρεθεί, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της Έκθεσης Beyond 4.0 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα συναντηθεί, επίσης, στο Δημαρχείο Λαγκαδά, με τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Ταχματζίδη (Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 09.30 π.μ.) και στο Δημαρχείο Παύλου Μελά, με τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη (Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 09.45 π.μ.), σχετικά με την αναπτυξιακή ώθηση που αναμένεται να δώσει, το αμέσως επόμενο διάστημα στην περιοχή, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης...