Τελευταία νέα
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ Πάνος Σκουρλέτης: Απογοήτευση και αγωνία για όσα δεν ειπώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ Φινλανδία-Σουηδία και ΝΑΤΟ Όνειδος: Μητσοτάκης στο Αμερικάνικο Κογκρέσο εξομοίωσε Μεσολογγίτες με Αζοφιστές Μαριούπολης Ικέτης της Τουρκίας ο Κ.Μητσοτάκης στο αμερικανικό Κογκρέσο να σταματήσει υπερπτήσεις Η 9η Μαΐου πέρασε… Έγινε κι ένα τηλεφώνημα… Παράδοση επ’ αόριστον Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες υπεκμισθωμένων επαγγελματικών ακινήτων, ζητά ο Βασίλης Σπανάκης Γ. Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία» Δημήτρης Κουτσούμπας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας Ενώ Μητσοτάκης συμπλέει με «εμπρηστή» Μπάιντεν-Ερντογάν βάζει veto-Μπερλουσκόνι επικρίνει-Azovstal παραδίδεται Το ράλι στα σιτηρά «καίει» το ψωμί-στις μυλόπετρες της ακρίβειας καταναλωτές
Kosmoslarissa.gr

Στη Λάρισα το Σάββατο ο “ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας”

Στην πόλη της Καρδίτσας κατέφθασαν το απόγευμα αθλητές από όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας στον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας» που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες.
Κατά την διάρκεια της άφιξης των αθλητών στη Καρδίτσα, διοργανώθηκε μια μεγάλη γιορτή, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου. Στο σημείο της άφιξης παραβρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης  Αυγενάκης, δηλώνοντας πως με την διοργάνωση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος «η Ελλάδα τραβά ορθοπεταλιά και πετυχαίνει στόχους».
Επίσης, τόνισε την σημασία της προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, λέγοντας πως «καταφέραμε να προβάλουμε την χώρα μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, μέσα από ένα παγκόσμιο γεγονός». Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως με την διοργάνωση και την συμμετοχή των αθλητών, στέλνεται το μήνυμα της ανάγκης να μπει το ποδήλατο στην καθημερινότητα των πολιτών.
«Αν μπει το ποδήλατο στη καθημερινότητά μας, είναι βέβαιο ότι βελτιώνεται η ποιότητα ζωής μας, έχουμε περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον και, γιατί ένα ολυμπιακό άθλημα να μην βρεθεί εκεί που του αξίζει, δηλαδή στη κορυφή;» παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως η διοργάνωση αυτή «είναι μια μεγάλη ανάσα για όλη την περιοχή», τονίζοντας παράλληλα πως αυτός ο ποδηλατικός γύρος «αφήνει προστιθέμενη αξία».
Τέλος, ο δήμαρχος Καρδίτσας είπε, πως με την διοργάνωση «η περιοχή μπαίνει στο επίκεντρο του ποδηλατικού χάρτη σε όλο τον κόσμο, σηματοδοτώντας την εξωστρέφεια, προβάλλοντας ταυτόχρονα και  την ποδηλατική κουλτούρα της πόλης.
Σημειώνεται πως αύριο, Σάββατο, η διοργάνωση θα «ταξιδέψει» και στην πόλη της Λάρισας.
Ηλίας Σκυλλάκος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...