Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Στ.Αρναουτάκης:«Χρειαζόμαστε την ενότητα κι αυτή την ενότητα σφυρηλατούμε κάθε μέρα».

Σεπτέμβριος 29,2021

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για την αντιμετώπιση των ζημιών από τους σεισμούς κατά την παρουσίαση των μέτρων στήριξης των σεισμόπληκτων

Την πεποίθησή του πως για ν’ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τους σεισμούς στην Κρήτη θα πρέπει να υπάρχει ενότητα και συνεργασία των εμπλεκομένων υπουργείων, των φορέων και της Αυτοδιοίκησης, υπογράμμισε στη συνέςντευξη τύπου κατά την οποία εξειδικευτήκαν τα μέτρα προστασίας των πληγέντων από την κυβέρνηση.  

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας και να επισημάνω πως είμαστε Εδώ, όλοι μαζί. Με τη συνεργασία και τη συνέργεια, να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που δημιούργησε ο σεισμός. Σε μια προσπάθεια, μαζί με όλα τα υπουργεία, μαζί με τους Δημάρχους, την τοπική εκκλησία, να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.  

Ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς, με δεδομένη την καλή προγενέστερη συνεργασία, εξέφρασε την παράκληση, «μετά την εξειδίκευση των μέτρων, να έχουμε τη στήριξη που έχει ανακοινωθεί και όλα τα προβλήματα, των Δήμων αλλά και της Περιφέρειας η οποία έχει σημαντικά προβλήματα, αφού έχουν καταστραφεί δρόμοι, αλλά και τα σχολεία μας, να μπορούμε όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν. Χρειαζόμαστε την ενότητα κι αυτή την ενότητα σφυρηλατούμε κάθε μέρα. Ευχόμαστε να μην υπάρχουν θύματα και να μην έχουμε δυσάρεστα γεγονότα, καλή επιτυχία», υπογράμμισε.   

Διαβάστε επίσης...