Τελευταία νέα
Υβρεις αντί απαντήσεις από την κυβέρνηση! Μαρξιστική Σκέψη, τόμος 37 Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2024: αφιέρωμα στον Λένιν Πενήντα χρόνια μετά τις 24.7.1974: Ποιος φοβάται τη μεταπολίτευση; του Κώστα Παπαδάκη  Σχεδόν 70.000 εργαζόμενοι στην πρώτη εφαρμογή της 6ημερης εργασίας! Θέμα αλλαγής Κασσελάκη στο Συνέδριο βάζει ο Μουζάλας Έγκυρες πηγές: «Ξαφνικός έρωτας» Ανδρουλάκη – Κασσελάκη! Στουρνάρας: Σε 40 χρόνια η… ευημερία Δούκας: «Αν θέλουμε την προσέγγιση του «ενός ανδρός αρχή» δεν χρειάζονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ας ψηφίσουμε κατευθείαν Μητσοτάκη» Σάκης Αρναούτογλου από Βρυξέλλες: Προώθηση πολιτικών για μια προοδευτική, πράσινη, δίκαιη και αλληλέγγυα Ευρώπη Μαρινάκης: Φαίνεται μια διαφορά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών από καλοκαίρι σε καλοκαίρι Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Συγχαρητήρια ΕΠΟ σε ΠΑΟΚ

 Φεβρουάριος  25, 2022

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον ΠΑΟΚ για την πρόκρισή του στη φάση των 16 του Europa Conference League εστάλη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής, που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη και υπογράφεται από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου και τον acting CEO Ιάκωβο Φιλιππούση, είναι το ακόλουθο:

«Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και του συνόλου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σας εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας του ΠΑΟΚ στη φάση των 16 του Europa Conference League.

Η σπουδαία αυτή νίκη, η οποία γέμισε χαρά και υπερηφάνεια του Έλληνες φιλάθλους, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και όσον αφορά τη θέση της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ranking της UEFA.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και ευχόμαστε στην ομάδα σας κάθε επιτυχία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης...