Τελευταία νέα
Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ διέσυρε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου: «Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα» (vid) Μεγάλο το ενδιαφέρον για την επιστολική ψήφο Βουλγαρία: Η κυβέρνηση απορρίπτει ως παραπληροφόρηση ισχυρισμούς για σχέδια του ΝΑΤΟ για προετοιμασία σύγκρουσης μεγάλης κλίμακας στη Μαύρη Θάλασσα Δέκα συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατικές επιθέσεις Ο Γιάννης Ραγκούσης «ασπίδα» στον Τσίπρα για τις επιθέσεις – Τι είπε για το παρόν και το μέλλον του Αλέξη Μεγάλη απεργία 28 Φεβρουαρίου-Πλατιά συμμετοχή εργαζομένων-Κίνηση μέσων μεταφοράς Πανό στην Κουμουνδούρου για τα Τέμπη – Ο Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα των συγγενών των θυμάτων ΚΝΕ: Η απόπειρα της κυβέρνησης να φιμώσει τους φοιτητές θα πέσει στο κενό “Πάρε με όταν φτάσεις”: Μαύρα πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα 57 θύματα στα Τέμπη! Τέμπη: Υπέγραψε το ψήφισμα της Καρυστιανού ο Κασσελάκης Στέφανος Κασσελάκης: Υπέγραψε το ψήφισμα για Τέμπη! Τέλος οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών όταν αναλάβουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στ. Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού
Kosmoslarissa.gr

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων

To Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή των τοπικών προϊόντων, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στις κάτωθι έκθεση:
Fruit Logistica 2024 (Βερολίνο, 7-9/2/24) και να επιδοτήσει με ποσοστό που αγγίζει το 66% (μαζί με την Περιφέρεια) τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Συνημμένα θα βρείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη έκθεση και το κόστος και παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο link, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας, στην καρτέλα «Εκθέσεις», το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3-11-23.
Επίσης το Επιμελητήριο Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή των τοπικών προϊόντων, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στις κάτωθι έκθεση:
ΑLIMENTARIA 2024 (BΑΡΚΕΛΩΝΗ, 18-21/3/2024) και να επιδοτήσει με ποσοστό που αγγίζει το 66% (μαζί με την Περιφέρεια) τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Συνημμένα θα βρείτε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη έκθεση και το κόστος και παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο link, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας , στην καρτέλα «Εκθέσεις», το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3-11-23

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...