Τελευταία νέα
Επτά χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε»: Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας Έφη Αχτσιόγλου: «Πρόταγμα της ψηφιακής μετάβασης το 35ωρο χωρίς μείωση μισθού» Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ & τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακες) Δημοσκόπηση Marc: Διψήφια διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: «Χαίρεστε για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώνεστε» Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση με τους χειρισμούς της δεν έχει κανένα δείγμα σοβαρότητας»

Συμμετοχή ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

22/03/2021

O Νικόλαος Παναγιωτόπουλος Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εθνικής Αμύνης της Κυβερνησης συμμετείχε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια.

Μετά το πέρας της συνεδριάσεως, όπου ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι της αντιπολιτεύσεως για όλα τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ο Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποδέχτηκα σήμερα με χαρά την πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών και φίλου, Νίκου Δένδια, να προσέλθω στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για να ενημερώσω το όργανο σε θέματα που έχουν σχέση με τις διεθνείς αμυντικές συνεργασίες της χώρας, την αμυντική διπλωματία και την πορεία κάποιων βασικών εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Εκείνο που αποκομίζω από την πολύ καλή συζήτηση που έγινε είναι το κλίμα συναίνεσης που, όπως και κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ή κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων στο Κοινοβούλιο σε θέματα που ανάγονται στην Εθνική Άμυνα, επικράτησε και στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που συνεισέφεραν σε αυτή τη συζήτηση. Προσπάθησα να δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων ασφαλώς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και νομίζω ότι έγινε, δηλώνω ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε αυτή η συζήτηση. Ελπίζω το ίδιο να αισθάνονται και οι συνάδελφοι που μου υπέβαλαν τις ερωτήσεις».

Διαβάστε επίσης...