Τελευταία νέα
Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη: Θα έχουμε νεκρό κρατούμενο απεργό πείνας για να μαντρώσει τους ακροδεξιούς και να φέρει πιο μεγάλη καταστολή!  Είναι ζήτημα ζωής και ελευθερίας να φύγουν!  Ηλιόπουλος: Εμβολιάστηκαν στελέχη της ΝΔ αντί για 24 παιδιά με χρόνιες παθήσεις στη Θεσσαλονίκη Ο εμπρησμός του Reichstag απ’ τους Ναζί και ο ‘‘αόρατος’’ με νοητική υστέρηση (φερόμενος ως) αυτουργός του Μπακογιάννης: Στα χέρια του Κουφοντίνα η ζωή του Μπακογιάννης: «Γιατί δεν απευθύνουν την έκκλησή τους στον ίδιο τον Κουφοντίνα;» Βούλευμα – κολαφος για Λιγνάδη: 30 χρόνια χρονολογείται η “δράση” του, “αλίευε” ανηλίκους στο Μεταξουργείο! Για “ανεξέλεγκτη γενετήσια ορμή” κάνει λόγο η Εισαγγελέας Δημοσκόπηση Prorata: Η ΝΔ προηγείται με 9 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Prorata: Στις 9 μονάδες η διαφορά υπέρ της Ν.Δ- “Καταλληλότερος” με 41% ο Μητσοτάκης έναντι του Τσίπρα με 27% Ηλιόπουλος: “Αντί για παιδιά εμβολιάστηκαν στελέχη της ΝΔ” Μπακογιάννης: Δεν μπορεί η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων Καθηλωτική ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα για Κουφοντίνα: Διαφέρουμε κ. Μητσοτάκη και κ. Μπακογιάννη, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε θύματα, για να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Θύτες δεν γίναμε ποτέ Κουτσούμπας: Η απόφαση νέων ανθρώπων να σπάσουν τη σιωπή τους αποτελεί μία γενναία ατομική πράξη

Συνάντηση εργασίας Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη.

11/02/2021

May be an image of 1 person, beard, standing, suit and indoor

Συνάντηση εργασίας (08/02/2021) του Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ Γιώργο Κουμπαράκη με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη για το ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πως μπορούν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες μέσα από τη μεταρρύθμιση των δομών τους και την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων να μπορούν να λειτουργήσουν ως μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας μας.

Διαβάστε επίσης...