Τελευταία νέα
Συνάντηση Ανδρουλάκη με το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Ο διάλογος Στέφανου Κασσελάκη με Νίκο Ανδρουλάκη στο Twitter άνοιξε το παιχνίδι για την κεντροαριστερά Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές με την στήριξη Μπάιντεν – Κλίντον! O Μπαράκ Ομπάμα ζητά εκλογές με ανοιχτή διαδικασία – Τραμπ: Θα τη νικήσω πιο εύκολα Στέφανος Κασσελάκης: Πράξη πολιτικής γενναιότητας και ανιδιοτέλειας η απόφαση του Τζο Μπάιντεν «Αγαπητέ Στέφανε»: Χείρα φιλίας Κασσελάκη στον Ανδρουλάκη (“Αγαπητέ Νίκο”) για το Κυπριακό και τους Αγνοούμενους και η άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Πολιτικός σεισμός στις ΗΠΑ! Ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα – Στηρίζει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για την προεδρία – Η επιστολή απόσυρσης Η απάντησή του Νίκου Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη – «Το ζήτημα των αγνοουμένων παραμένει ανοιχτή πληγή» Κασσελάκης σε Ανδρουλάκη: Να αναδείξουμε το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων στο Ευρωκοινοβούλιο ΜέΡΑ25 για Κύπρο: Οι δύο πλευρές να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε το ΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας Οι ιπποπόταμοι του Πάμπλο Εσκομπάρ Παύλος Μαρινάκης: Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα, κάθε απειλή προς την Κύπρο είναι απειλή για την ΕΕ

Συνάντηση εργασίας της ΟΝΝΕΔ με το Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο

17/02/2021

Στα καινούργια γραφεία της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε(11/02/21) ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη και να συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου σχετικά με τα πεπραγμένα της Οργάνωσης, αλλά και τον προγραμματισμό των δράσεών της για το επόμενο διάστημα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους, οι συνεχείς συνεδριάσεις των οργάνων της ΟΝΝΕΔ και οι «ψηφιακές περιοδείες» που πραγματοποιούνται, καθώς η κεντρική διοίκηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με στελέχη από όλη την επικράτεια, μέχρι τα υγειονομικά δεδομένα να επιτρέπουν εκ νέου τις διά ζώσης επισκέψεις και δράσεις.

Τέλος, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ σχετικά με την ενημερωτική εκστρατεία γύρω από τον εμβολιασμό, η επικείμενη ολοκλήρωση της καμπάνιας για τους νέους Έλληνες του εξωτερικού με την ίδρυση πολλών νέων οργανώσεων και πυρήνων της ΟΝΝΕΔ σε όλο τον κόσμο, οι δράσεις και συναντήσεις εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται τακτικά, αλλά και οι επόμενες δράσεις που προγραμματίζονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για καινούργια γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος συνεχάρη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τη δράση τους και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι για τη δράση της νεολαίας μας, η οποία δίνει με σαφήνεια το στίγμα της στο δημόσιο λόγο με τις δράσεις και τις προτάσεις της. Εστιάζω σε δύο σημεία στα οποία σας εφιστώ την προσοχή για το επόμενο διάστημα: αυτά της διαρκούς παρουσίας, συμμετοχής και δράσης με στόχο να εκφράζετε τη φωνή των νέων ανθρώπων, αλλά και το μεγάλο στοίχημα που αφορά τον ελληνισμό της διασποράς. Ενωμένοι και σε στενή συνεργασία συνεχίζουμε στο πλευρό της Κυβέρνησης με γνώμονα το συμφέρον όλων των Ελλήνων».

Με το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά το Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο για την πολύτιμη στήριξη και την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Η πανδημία δε σταματά τη δράση μας ούτε τη διάθεσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας. Δηλώνουμε παρόντες στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος για τη γενιά μας και τη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης...