Τελευταία νέα
«Σερίφη», τι γίνεται εδώ; «Άσκοπη βία» αστυνομικών σε αυτοκίνητο! Μέχρι και ο Ευαγγελάτος εξοργίστηκε με τα όσα προκλητικά υποστήριξε δικηγόρος του αστυνομικού: Για το τι προηγήθηκε ήσασταν λαλίστατη για το γιατί έδειρε τον πολίτη ανηλεώς λέτε θα γίνει ΕΔΕ (vid) Κορωνοϊός – Γιαννάκος: Στο «κόκκινο» οι ΜΕΘ – Καταγγελία για διασωληνωμένους εκτός εντατικής Επαφές Δένδια σε Κύπρο και Αίγυπτο: Συντονισμός για Κυπριακό, ευρωτουρκικά και σχέσεις με Κάιρο ΣΥΡΙΖΑ: Τρομοκράτηση της κοινωνίας και αντιδημοκρατικός κατήφορος βίας Συμπεριφορά χούλιγκαν από αστυνομικούς των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη και στην Πανόρμου: “Βάλε το κινητό στην τσέπη τώρα”! Βίντεο-καταγγελίες σπάσιμο αυτοκινήτων και σύλληψη πολίτη στην “τύχη” «Νόμος και τάξη» και στην Πανόρμου ΤΡΙΤΗ 9/3, ώρα 6μμ, νέα συγκέντρωση στην Πλατεία Νέας Σμύρνης-ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ της αστυνομικής βαρβαρότητας Τι τα θέλουμε τα όπλα ΣΥΡΙΖΑ: “Τρομοκράτηση της κοινωνίας και αντιδημοκρατικός κατήφορος βίας” Κοινωνία και μιθριδατισμός Σοφός για Κουφοντίνα: Έκανα το χρέος μου απέναντι στις ανθρωπιστικές αξίες που πρεσβεύω για την αποκλιμάκωση μίας έντασης που μόνο βλαπτική είναι για τη χώρα μας

Συνάντηση εργασίας της ΟΝΝΕΔ με το Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο

17/02/2021

Στα καινούργια γραφεία της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε(11/02/21) ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη και να συνομιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου σχετικά με τα πεπραγμένα της Οργάνωσης, αλλά και τον προγραμματισμό των δράσεών της για το επόμενο διάστημα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους, οι συνεχείς συνεδριάσεις των οργάνων της ΟΝΝΕΔ και οι «ψηφιακές περιοδείες» που πραγματοποιούνται, καθώς η κεντρική διοίκηση βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με στελέχη από όλη την επικράτεια, μέχρι τα υγειονομικά δεδομένα να επιτρέπουν εκ νέου τις διά ζώσης επισκέψεις και δράσεις.

Τέλος, συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ σχετικά με την ενημερωτική εκστρατεία γύρω από τον εμβολιασμό, η επικείμενη ολοκλήρωση της καμπάνιας για τους νέους Έλληνες του εξωτερικού με την ίδρυση πολλών νέων οργανώσεων και πυρήνων της ΟΝΝΕΔ σε όλο τον κόσμο, οι δράσεις και συναντήσεις εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιούνται τακτικά, αλλά και οι επόμενες δράσεις που προγραμματίζονται.

Αποτέλεσμα εικόνας για καινούργια γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος συνεχάρη τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τη δράση τους και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε περήφανοι για τη δράση της νεολαίας μας, η οποία δίνει με σαφήνεια το στίγμα της στο δημόσιο λόγο με τις δράσεις και τις προτάσεις της. Εστιάζω σε δύο σημεία στα οποία σας εφιστώ την προσοχή για το επόμενο διάστημα: αυτά της διαρκούς παρουσίας, συμμετοχής και δράσης με στόχο να εκφράζετε τη φωνή των νέων ανθρώπων, αλλά και το μεγάλο στοίχημα που αφορά τον ελληνισμό της διασποράς. Ενωμένοι και σε στενή συνεργασία συνεχίζουμε στο πλευρό της Κυβέρνησης με γνώμονα το συμφέρον όλων των Ελλήνων».

Με το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά το Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο για την πολύτιμη στήριξη και την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Η πανδημία δε σταματά τη δράση μας ούτε τη διάθεσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο μας. Δηλώνουμε παρόντες στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος για τη γενιά μας και τη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης...