Τελευταία νέα
Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» Ν. Παππάς: Καλά τα βαφτίσια, καλύτερα τα δρομολόγια.

Συνάντηση της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πούλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς

26/03/2021

H Βουλευτής Ν. Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Καβαθούλη Στάθη και τον Αντιπρόεδρο κ. Παλμέ Βασίλη και συζήτησε τα εξής θέματα:

• Η έκδοση των αδειών της κυνηγετικής περιόδου 2020-2021 οι οποίες ενώ πληρώθηκαν από τους κυνηγούς δεν χρησιμοποιήθηκαν λόγω περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Ο πιθανός συμψηφισμός του κόστους των αδειών για την φετινή περίοδο θα δημιουργήσει πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης των Κυνηγετικών Συλλόγων, αφού τα έσοδά τους προέρχονται αποκλειστικά από την έκδοση των αδειών.
• Το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα και τα προβλήματα που δημιουργεί η νομοθέτησή του.
H Βουλευτής Ν. Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου δεσμεύτηκε να συζητήσει τις θέσεις τους πριν την ψήφιση του Νομοσχεδίου στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης...