Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ για σιδηροδρομικό δίκτυο: Η κυβέρνηση αδιαφορεί Συνάντηση Ανδρουλάκη με το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Ο διάλογος Στέφανου Κασσελάκη με Νίκο Ανδρουλάκη στο Twitter άνοιξε το παιχνίδι για την κεντροαριστερά Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές με την στήριξη Μπάιντεν – Κλίντον! O Μπαράκ Ομπάμα ζητά εκλογές με ανοιχτή διαδικασία – Τραμπ: Θα τη νικήσω πιο εύκολα Στέφανος Κασσελάκης: Πράξη πολιτικής γενναιότητας και ανιδιοτέλειας η απόφαση του Τζο Μπάιντεν «Αγαπητέ Στέφανε»: Χείρα φιλίας Κασσελάκη στον Ανδρουλάκη (“Αγαπητέ Νίκο”) για το Κυπριακό και τους Αγνοούμενους και η άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Πολιτικός σεισμός στις ΗΠΑ! Ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα – Στηρίζει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για την προεδρία – Η επιστολή απόσυρσης Η απάντησή του Νίκου Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη – «Το ζήτημα των αγνοουμένων παραμένει ανοιχτή πληγή» Κασσελάκης σε Ανδρουλάκη: Να αναδείξουμε το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων στο Ευρωκοινοβούλιο ΜέΡΑ25 για Κύπρο: Οι δύο πλευρές να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε το ΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας Οι ιπποπόταμοι του Πάμπλο Εσκομπάρ

Συνάντηση της Συμπροέδρου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 Φεβρουάριος  10, 2022

Στήριξη της οικονομίας, βιώσιμα μέτρα και πράσινη επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της συζήτησης της Κατερίνας Ανδρικοπούλου Σακοράφα και του Κωνσταντίνου Κόλλια. Συνάντηση πραγματοποίησε η Συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, κα Κατερίνα Ανδρικοπούλου […]

Στήριξη της οικονομίας, βιώσιμα μέτρα και πράσινη επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της συζήτησης της Κατερίνας Ανδρικοπούλου Σακοράφα και του Κωνσταντίνου Κόλλια.

Συνάντηση πραγματοποίησε η Συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, κα Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, με τον κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης επαφών των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με τους φορείς της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Ανδρικοπούλου Σακοράφα αναφέρθηκε στον ΕΝΦΙΑ και στα κριτήρια, εισοδηματικά και μη, με βάση τα οποία θα πρέπει να γίνει η αναπροσαρμογή του, ενώ τόνισε ότι τα κονδύλια που εισρέουν στη χώρα από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα πρέπει οπωσδήποτε να δοθούν σε επιχειρήσεις που προχωρούν στην πράσινη μετάβαση, αλλά και σε νέες εταιρείες και επαγγελματίες που προσανατολίζονται στην πράσινη επιχειρηματικότητα. Μίλησε δε και για την διαγραφή των επιστρεπτέων προκαταβολών σε επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας, αλλά και στις ρυθμίσεις των δανείων που θα δώσουν ανάσα στην αγορά.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «Η τελευταία δεκαετία, με την κρίση της πανδημίας να διαδέχεται την οικονομική κρίση έχει εξαντλήσει τους πολίτες της χώρας, εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα για ένα βιώσιμο μέλλον. Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ εργαζόμαστε σκληρά για να αλλάξουμε όσα μπορούμε, για αυτό και οι προτάσεις μας δημιουργούνται από τη βάση. Τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας είναι πολλά. Δεν μπορούμε όμως να τα αγνοούμε. Θέτουμε ανοιχτά στην κοινωνία τις προτάσεις μας και στηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα».

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ δήλωσε ότι: «Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο του ρόλου του ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας για θέματα οικονομίας, διατηρεί ανοικτό τον διάλογο με όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις. Ακούμε την αγορά και την κοινωνία, καταγράφουμε τα θέματα, που βάζουν όλοι οι φορείς και επικαιροποιούμε διαρκώς τις απόψεις και τις προτάσεις μας».

Διαβάστε επίσης...