Τελευταία νέα
Εκλογές: «Κινούμενη άμμος» το θέμα των τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών – Τα φλερτ, τα «πείσματα» και τα δυνατά «όχι» Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές»

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρέσβη του Βιετνάμ

Ιούλιος 07,2021

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας Βιετνάμ Le Hong Truong, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλωσόρισε τον νέο πρέσβη του Βιετνάμ και του ευχήθηκε να έχει καλή και αποδοτική θητεία στη χώρα μας. Τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και για την κατάσταση στην χώρα και την ευρύτερη περιοχή.
Ο πρέσβης του Βιετνάμ ενημέρωσε για το πρόσφατο 13ο Εθνικό Συνέδριο του ΚΚ Βιετνάμ και τις προτεραιότητες που έθεσε και επανέλαβε την πρόσκληση εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚ Βιετνάμ προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα να επισκεφθεί το Βιετνάμ μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Στη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, τη συνεργασία μεταξύ του ΚΚΕ και του ΚΚ Βιετνάμ σε διμερές και πολυμερές επίπεδο και την περαιτέρω ενίσχυση της φιλίας και αλληλεγγύης των δύο λαών.

Διαβάστε επίσης...