Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση

Συνάντηση του Δημήτρη Πολιτόπουλου, των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, με τον Δήμαρχο Λαμιέων και φορείς της πόλης

Ιούνιος 10,2021

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 12.00 στο Δημαρχείο της πόλης, ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, Συντονιστή των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στον Νομό Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική Ελλάδα. Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν αφορούν την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ.ά.

Επίσης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημήτρη Πολιτόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ενώ στις 18:00 θα υπάρξει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας. Η περιοδεία του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα στις 19.00 με συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τους φορείς της Λαμίας όπου θα συζητηθούν περιβαλλοντικά θέματα, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Οίτη, καθώς και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Διαβάστε επίσης...