Τελευταία νέα
Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο! Προκλητικός ο Γιάννης Λαγός στο Εφετείο: Είμαι ναζιστής, θα με δικάσετε για αυτό; Ή ψεύτης είναι ή … άσχετος! Ο ΣΥΡΙΖΑ “διασύρει” τον Μητσοτάκη: “Η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα! 6,28 ευρώ κοστίζει το μισό κιλό…”

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΠΕΡΙΟΥ- Εργασιακός μεσαίωνας στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, με τον νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη-εργοδοτών

Σεπτέμβριος 30,2021

Σωματεία – Συνδικαλιστικές Οργανώσεις

Στις 09/07/2021 ημέρα Παρασκευή ο Πρόεδρος του αντιπροσωπευτικότερου Επιχειρησιακού Σωματείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ενημερώθηκε εγγράφως από τη Διοίκηση για τη μετάθεσή του στην ακριτική Κόνιτσα προκειμένου να εκτελεί από εκεί τοπικά δρομολόγια επικαλούμενη λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας.
Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εξαντλώντας όλη της την εμπάθεια στο πρόσωπο του συναδέλφου Παύλου Σπυρίδωνα επιδίωξε με τη μετάθεσή του, την συνδικαλιστική και την οικονομική του εξόντωση, κάνοντας χρήση διατάξεων του εργασιακού νόμου Χατζηδάκη 4808/21,προκειμένου να τον οδηγήσει σε οικειοθελή αποχώρηση.

“Και όμως”

Παρά την από 15-9-21 προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων με την οποία διατάσσει την εταιρεία να απασχολεί τον συνάδελφο στην έδρα της εταιρείας και με τους ίδιους όρους που είχε πριν τις 12/7/2021 η Διοίκηση αρνείται να εφαρμόσει την προσωρινή διαταγή “γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της” την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ίσως δεν κατάλαβαν ή δεν αντιλήφθηκαν καλά οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ της χώρας (όπως και οι εργαζόμενοι στα e-food) το πόσο τους ευεργετεί ο νόμος Χατζηδάκη!!!

Αυτός ο νόμος έκτρωμα Χατζηδάκη-εργοδοτών θα ξηλωθεί άρθρο-άρθρο, λέξη-λέξη από τους νικηφόρους αγώνες των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης...