Τελευταία νέα
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Ευάγγελος Βενιζέλος: Να κερδηθεί ο πόλεμος της ιστορίας – Μικρή η Ευρώπη μπροστά στο ΝΑΤΟ Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Απόστολος Κακλαμάνης: Ποντίκια που έψαχναν τυρί όσοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς συμφωνία με τις τράπεζες για τα χρέη Δημ. Παπαδημούλης: «Η τακτική των παράνομων pushbacks του κ. Μηταράκη δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί από την κυβερνητική προπαγάνδα της ΝΔ» Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Όχι στο συντηρητικό δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» Νίκη Κεραμέως: Η Ελλάδα έχει μπει δυναμικά στον διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη ΥΠΕΞ: «Απορρίπτουμε τις αβάσιμες και αναληθείς αιτιάσεις περί δήθεν παραβίασης του τουρκικού εναερίου χώρου» – Τι αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «Βόμβα» που εκθέτει κι άλλο τον Μητσοτάκη! Στις 18 Μαΐου πέταξαν τα τουρκικά F-16 μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη – 2 μέρες το έκρυβε η κυβέρνηση! ΥΠΕΞ για Βαρώσια: Καταδικάζουμε τις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας, δημιουργούν νέα τετελεσμένα Η Ακρίτα διασύρει την ιστοσελίδα «κλίματος Δούρου» για τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της Αχτσιόγλου
Kosmoslarissa.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Συνεργασία με το Ταμείο Εγγυοδοσίας – Καινοτομίας

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναγνωρίζοντας ότι οι επιχειρήσεις καινοτομίας μπορούν να αποτελέσουν έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και διαφοροποίησης της εγχώριας οικονομίας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Θεσσαλίας που δραστηριοποιούνται και αρκετές από αυτές στον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα, όπου εφαρμόζονται πολλές καινοτομίες και νέες τεχνικές, αποφάσισε τη συμμετοχή της στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας. Οι τελικοί αποδέκτες είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που παρουσιάζουν καινοτόμο χαρακτήρα και το συνολικό ποσό των δανείων που δύναται να διατεθεί από την Τράπεζα Θεσσαλίας ανέρχεται σε € 3.500.000. 
O σκοπός του Ταμείου είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς των επιλέξιμων επιχειρήσεων μέσωτης παροχής εγγυοδοσίας σε δάνεια από € 25.000 έως € 400.000 με σκοπό την υλοποίηση επενδυτικών πλάνων σε δραστηριότητες καινοτομίας. Το ποσοστό εγγύησης των δανείων είναι 80%, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιχορήγησης σε περίπτωση κάλυψης ορισμένων κριτηρίων καινοτομίας. Οι χρηματοδοτήσεις  θα έχουν μορφή τακτής λήξης, με διάρκεια έως 10 έτη, συμπεριλαμβανομένης δυνατότητας περιόδου χάριτος από 1 έως 3 έτη. Περίοδος διάθεσης έως  31.12.2025. Το Δίκτυο των 10 Καταστημάτων μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι διαθέσιμο προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων επενδυτών.  
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω του ΠΣΚΕ (Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών ενισχύσεων) www.ependyseis.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...