Τελευταία νέα
Παντελώς ανεξέλεγκτη η ΕΥΠ! Η κυβέρνηση «στήνει» αντιπερισπασμό με υποκλοπές… ΣΥΡΙΖΑ; Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευσή του Πισώπλατη μαχαιριά από τον Λοβέρδο στον Ανδρουλάκη! Ηλιόπουλος: “Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του” Υπονοούμενα Γεωργιάδη πως Ρωσία και Τουρκία επιδιώκουν πολιτική αποσταθεροποίηση, με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση O Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για Αθανασίου: Τέτοιες απόψεις ακούγονταν στη Βουλή μόνο από τη Χρυσή Αυγή Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση» Μάντζος: «Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ ”κλείνει το μάτι” στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια» Καταγγελλία ΜεΡΑ25: Αστυνομικοί ξυλοφόρτωσαν πολίτη στις τουαλέτες του ΑΤ Ομόνοιας Οικονόμου σε Τσίπρα: Ισχυροί και ανθεκτικοί οι θεσμοί όπως έχει αποδειχθεί από το 1974 και ιδιαίτερα το 2015 Μάντζος για Γεωργιάδη στους NYT: Η κυβέρνηση σκόπιμα συντηρεί ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»

Πέτρος Τατουλης:Συνεχίζονται από τον κ.Νίκα οι «ενέσεις ρευστότητας» στη «μεγάλη οικογένεια» του BEST TV!

Αύγουστος 01,2021

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης ‘Νέα Πελοπόννησος” στην Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατουλη.

Με πρόσχημα την καθυστερημένη …ευαισθησία του (η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι προτελευταία σε εμβολιασμούς) ο κ.Περιφερειάρχης σκέφτηκε για ακόμη μία φορά «κουτοπόνηρα» σε ό,τι αφορά το μοίρασμα του ποσού που διαθέτει για την παραγωγή και επικοινωνία του σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού (62.080€). Η κατανομή του ποσού έγινε ανάλογα με τα «λιβανίσματα» που δέχεται από κάθε μέσο ενημέρωσης.
Σε ό,τι λοιπόν αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς αποφάσισε το μεγαλύτερο ποσό να διατεθεί για ακόμη μία φορά, στο αγαπητό (όπως το αποκαλεί ο ίδιος) «BEST TV» Ν. Μεσσηνίας, με έδρα την Καλαμάτα (είναι και η πατρίδα του άλλωστε) όπου διέθεσε το ποσό των 5.000€ για την προβολή 120 σποτ για εξήντα (60) ημέρες και άλλες 5.000€ σε εταιρεία συγγενικού προσώπου του ιδιοκτήτη του για την παραγωγή, δηλαδή 10.000€ στη μεγάλη οικογένεια του «ΒΕSΤ ΤV»!
Στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν «λιβανίζουν» το ποσό μειώνεται στα 2.000€ αλλά και σε 1.000€ και μάλιστα για μεγαλύτερο αριθμό προβολών και για το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο τηλεοπτικός σταθμός «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV», με έδρα επίσης την Καλαμάτα, όπου διέθεσε 2.000€ για 180 σποτ, η «ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV», με έδρα την Τρίπολη, όπου διέθεσε 2.000€ για 300 σποτ, το «ΙΟΝΙΑΝ TV», με έδρα την Πάτρα, όπου διέθεσε μόλις 1.000€ για 180 σποτ καθώς και στην «ΟΡΤ», με έδρα τον Πύργο, όπου διέθεσε επίσης 1.000€ για 120 σποτ.
Στα «μικρά» κανάλια μάλιστα ο κ.Νίκας ορίζει στην απόφαση του πως το σποτ πρέπει να μεταδοθεί σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, κάτι το οποίο δεν αναφέρει στην απόφαση ανάθεσης για το «μεγάλο» «BEST TV».
Φυσικά την ίδια τακτική και την ίδια ανισοκατανομή τηρεί ο κ.Νίκας σε όλες τις περιπτώσεις που αφορούν χρηματοδοτήσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως τις χρηματοδοτήσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020», της προώθησης τηλεοπτικού μηνύματος με θέμα «1821-2021-Μοριάς Τόπος Ηρώων», τη μαγνητοσκόπηση των συνεδριάσεων Περιφερειακών Συμβουλίων, την εκδήλωση διαβούλευσης της ΚΑΠ, το άνοιγμα τουρισμού κτλ.
Η απάντηση του κ.Νίκα στο ερώτημα που θέτουμε, ποια είναι κριτήρια επιλογής για την κατανομή των ποσών και για ποιο λόγο η απόφαση δεν λαμβάνεται από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή, είναι: «Εγώ είμαι Περιφερειάρχης… και κάνω ότι μου αρέσει».
• Η επιβράβευση «των αρίστων»…
Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πελοποννήσου ότι ο κ.Περιφερειάρχης επέλεξε να επιβραβεύσει(!) τον τηλεοπτικό σταθμό «BEST TV» με το μεγαλύτερο ποσό,
ίσως επειδή γνώριζε ότι η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) επέβαλε πρόστιμο 25.000€ στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ-ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» ως ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού «BEST TV» Ν. Μεσσηνίας, επειδή όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση του ΕΣΡ «παραβίασε –εκ προθέσεως- τη συνταγματική απαγόρευση μετάδοσης μηνυμάτων που θα μπορούσαν να παραπλανήσουν το κοινό ως προς τις προστατευτικές ιδιότητες προϊόντων και να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και υγεία».
Το πρόστιμο αφορά την προτροπή για αγορά συγκεκριμένων προϊόντων της γνωστής κηραλοιφής που θεράπευε τον κορωνοϊό!!!
Αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό έχει επιλέξει ο κ.Νίκας για να δαπανήσει το μεγαλύτερο ποσό της προβολής του τηλεοπτικού σποτ προκειμένου να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν!
Είναι αυτονόητο βέβαια ότι όσο αυξάνονται οι χρηματοδοτήσεις του κ.Νίκα προς τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, τόσο θα αυξάνεται η διθυραμβική κριτική του ιδιοκτήτη-σχολιαστή-διευθυντή-πολιτικού αναλυτή του, απέναντι στον «εξαίρετο» και «επιτυχημένο» Περιφερειάρχη που ήρθε για να σώσει την Πελοπόννησο(!) ενώ παράλληλα φυσικά θα πληθαίνουν οι ύβρεις και οι συκοφαντίες εναντίον του Πέτρου Τατούλη και των στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου».
Θυμούνται άλλωστε οι πολίτες πως στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, το δήθεν σκάνδαλο του κοριού χαρακτηρίστηκε ως «TΑΤΟΥΛΗΣ GATE» και πρώην Αντιπεριφερειάρχες και νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» αποκαλούνται-προσφωνούνται επανειλημμένα με τον χαρακτηρισμό «καλτσοδέτες».
Συγχαρητήρια κ.Νίκα, πράγματι επιβραβεύετε τους «αρίστους»!
Υγ. Οφείλουμε εφόσον δεν το έκανε ο κ.Νίκας να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πελοποννήσου ότι η συμμετοχή της κας. Γιούλικας Σκαφιδά στο σποτ είναι αφιλοκερδώς, κάτι για το οποίο την ευχαριστούμε δημόσια.

Διαβάστε επίσης...