Τελευταία νέα
Κόλαφος για τον 30χρονο η ιατροδικαστική έκθεση: Ξυλοκοπήθηκε βάναυσα προτού τη σπρώξει στη θάλασσα – “Ίσως είχε σωθεί αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα” Τόκιο 2020: Η τελετή έναρξης… της σιωπής Φολέγανδρος: Ο δράστης σχεδίασε με ηρεμία το έγκλημα δηλώνει ο συνήγορος του θύματος Δέσμευση Τσίπρα για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και επανακατάθεση μηχανογραφικών Εξοργιστική η απολογία του 30χρονου δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς: Με κορόιδευε, θόλωσα – Γι’ αυτό που συνέβη σίγουρα δεν ήμουν ο εαυτός μου. Τόκιο: Η Coca – Cola πάει και με …κορωνοϊό Μύκονοοος… Κ. Νοτοπούλου: «Η κυβέρνηση έπαιξε στα ζάρια τον τουρισμό» Αλέξης Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής Η ΟΛΜΕ αποδομεί πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα για την ελάχιστη βάση εισαγωγής ΣΥΡΙΖΑ για τα 3 χρόνια από το Μάτι: Ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε τότε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας με τρόπο χυδαίο – Δεν περιμένουμε να ζητήσει συγνώμη αλλά να αναλάβει έστω τώρα δράση κατά της κλιματικής αλλαγής Εσωκομματικό «χτύπημα» με «άρωμα» Καραμανλή από έξι πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ
Moneypress.gr

Τα ατού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δρόμο προς την κανονικότητα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Έχοντας πετύχει τη δημιουργία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πλέον τα αποφασιστικά βήματα προκειμένου η χώρα να διασφαλίσει συνθήκες κανονικότητας και να μην μπει σε νέες περιπέτειες από το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων έχουν προκαλέσει χαμόγελα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύουν τις υψηλές προσδοκίες των πολιτών σε μία Κυβέρνηση που καλείται πλέον να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, να διαχειριστεί τις αναταράξεις της πανδημίας και να βάλει το δικό της ισχυρό στίγμα για μία ισχυρή και βιώσιμη χώρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός έχει πείσει την πλειοψηφία για την ικανότητα του να διαχειρίζεται σύνθετα προβλήματα και απρόβλεπτες κρίσεις, ενώ τα φώτα πέφτουν εκ των πραγμάτων πάνω στο νέο σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας που αποτελεί το διαβατήριο για την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης την επόμενη διετία, αλλά και για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και την προσαρμογή του στη νέα εποχή.

Η προσήλωση του κ. Μητσοτάκη στον τομέα των επενδύσεων και η προσέλκυση κορυφαίων διεθνών κολοσσών τυγχάνει θερμής υποδοχής από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης, η οποία βλέπει μέσα από αυτή την διαδικασία τη δυνατότητα για την αύξηση των θέσεων εργασίας σε ολόκληρη την επικράτεια.
Την ίδια ώρα, η υψηλή ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας όπως αποτυπώνεται σε όλες τις εκθέσεις των διεθνών οίκων αλλά και σε επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού τύπου αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του οικονομικού επιτελείου..
Όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας, το Μέγαρο Μαξίμου έχει περάσει στην επόμενη φάση που σχετίζεται με τη θωράκιση της χώρας μέσα από την εφαρμογή της υποχρεωτικότητας στο πρόγραμμα του εμβολιασμού για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.
Όλα τα παραπάνω έχουν συντελέσει ώστε η Νέα Δημοκρατία να διατηρεί στις δημοσκοπήσεις ένα σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και να αντικρίζει την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και με καταγεγραμμένη την κυριαρχία της στο πολιτικό σκηνικό.
Στην αντίπερα όχθη, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εγκλωβισμένος στην ανεπάρκεια του να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το επέκεινα της πανδημίας, αφήνοντας έτσι ένα μεγάλο πεδίο δράσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ζωτικό χώρο του Κέντρου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...