Τελευταία νέα
Μάκης Βορίδης: Τι ισχύει για τις αναστολές υγειονομικών και εκπαιδευτικών – Πόσο θα διαρκούν και πότε θα διακόπτονται Στέλιος Πέτσας: Γελοίες δικαιολογίες για την φωτιά στη Σταμάτα και τον Διόνυσο Μεταναστευτικό: Ερώτηση «βόμβα» από την Ολγα Κεφαλογιάννη! Προσεχώς απαγόρευση πανηγυριών, τοπικά lockdown και γενικευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι Ο Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για το Κυπριακό H Mέρκελ αδιαφορεί πλέον για τα προσχήματα «Βράζει» ο τόπος και σήμερα Άνοιξαν τις πόρτες και βάζουν κόσμο στο Δημόσιο Κυπριακό: Ο Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για τις τελευταίες εξελίξεις Ο Νίκος Δένδιας ενημερώνει τα πολιτικά κόμματα για τις εξελίξεις στο Κυπριακό – Το αναλυτικό πρόγραμμα Καλοκαιρινός αγώνας δρόμου και εφεδρείες για τους εμβολιασμούς Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της όπου και όποτε είναι απαραίτητο
Banksnews.gr

Τα παρά θιν’ αλός γραφεία των τραπεζών, το fund που έδωσε 1,6 δισ. για ελληνική εταιρία και τα μυστήρια των Γερμανών

Δεδομένο είναι ότι θα κολλήσουν πολύ εύκολα όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι και αυτοί με τη σειρά τους το 35% των εμβολιασμένων, οι οποίοι όμως θα νοσήσουν ηπίως. Στην Ελλάδα (μαζί με τα ραντεβού που έχουν κλειστεί) θα έχουμε περί τα 5,6 εκατ. εμβολιασμένους ενώ έχουν «περάσει» τον ιό επισήμως περί τις 350.000 επιπλέον. Στο τελευταίο αυτό νούμερο προσθέστε τουλάχιστον άλλες 500.000 που νόσησαν ασυμπτωματικά ή με ελαφρά συμπτώματα και δεν το δήλωσαν ποτέ, δηλαδή συνολικά κανένα ακόμα εκατομμύριο οι οποίοι όμως δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα γιατί δεν έχουν κανενός είδους πιστοποιητικό. Πρόβλημα μείζον και οι λαθρομετανάστες, κάποιοι στο Μ.Μ. σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τις ΜΚΟ μήπως τους πείσουν να κάνουν το εμβόλιο.

Τώρα, για τον τουρισμό δεν μπορεί να γίνουν εύκολα προβλέψεις γιατί σε λίγες ημέρες σχεδόν όλες οι χώρες θα αρχίσουν τους περιορισμούς όσο ανεβαίνουν τα κρούσματα παντού. Για την ώρα, υπάρχουν ακυρώσεις, όχι πολλές βέβαια (πλην Μυκόνου που γίνεται χαμός από ματαιώσεις επισκέψεων) αλλά ευτυχώς η γενική αβεβαιότητα σώζει την κατάσταση για την ώρα, δηλαδή ο τουρίστας δεν έχει εύκολη επιλογή να ακυρώσει Ελλάδα και να πάει Ισπανία γιατί παντού επελαύνει ο ιός.

Αυτά για την πανδημία και ο Θεός βοηθός, συνίστανται «βαθιές ανάσες» σε όλους -και ειδικά στην κυβέρνηση- αλλά και ολιγότερη χαιρεκακία από την αντιπολίτευση που το δείχνει τόσο πολύ πια ότι χαίρεται με την καταστροφή. Ψυχραιμία, παιδιά, εκεί στην Κουμουνδούρου, η πανδημία δεν είναι μνημόνιο να σας ξανακάνει κυβέρνηση…

– www.–.gr

The post Τα παρά θιν’ αλός γραφεία των τραπεζών, το fund που έδωσε 1,6 δισ. για ελληνική εταιρία και τα μυστήρια των Γερμανών appeared first on BANKSNEWS.GR.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...