Τελευταία νέα
Στη Λέσβο, στις 10 Απριλίου ο Κ. Μητσοτάκης Βουλή: Υπερψηφίστηκαν στην Επιτροπή τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών ΓΑΠ: Επιμένει για το «λεφτά υπάρχουν» Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Κώδικας Μετανάστευσης» Εκλογές 2023: Οι νέοι που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ανέρχονται σε 438.595 Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού Σημαντική προειδοποίηση από την Πόπη Τσαπανίδου : “Πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή να πάμε όλοι στις κάλπες … στις 21 Μαΐου” Μιχάλης Κατρίνης: «Η νέα συνθήκη απαιτεί νέα πρόσωπα και κυβέρνηση άλλης φιλοσοφίας» ΣΥΡΙΖΑ για Αδ. Γεωργιάδη για τους χαρακτηρισμούς σε βάρος αριστερών: «Εμφυλιοπολεμική διχαστική ρητορική» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανανεώνει … τα ψηφοδελτια της ΝΔ με τον “αδιευκρίνιστο” Δημ. Αβραμόπουλο! Η ανακοίνωση της ΝΔ Υποψήφιος στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος Με τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Τηλεδιάσκεψη με Προέδρους Επιμελητηρίων ανά την επικράτεια ειχε ο Γενικος Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γ.Μπρατακος.

15/02/2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιαννης Μπρατακος

Γιαννης Μπρατακος

τηλεδιάσκεψη με Προέδρους Επιμελητηρίων ανά την επικράτεια :ΕΒΕ Πειραιά κ. Κορκίδη Βασίλειο, Καβάλας κ. Δέμπα Μάρκο, Γρεβενών κ. Ράμμο Νικόλαο, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνη Αντώνιο & Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας, οι προτάσεις των φορέων και ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι ανησυχίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι πρωτοβουλίες με στόχο την ανακούφισή τους από τις συνέπειες της πανδημίας. Τη συνάντηση συνάντηση συντόνισε ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας.

May be an image of 6 people, indoor and text

Διαβάστε επίσης...