Τελευταία νέα
Παρέμβαση και από Δένδια με μηνύματα σε Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη: Θετικό βήμα η επίσκεψη Ερντογάν αλλά δεν είμαστε αφελείς Μπορείς να με λες…. ΣΕΡΒΙΣΕΡ!!! Δίωξη στον 18χρονο που ομολόγησε – Βαρύ το κατηγορητήριο για τον τραυματισμό του αστυνομικού από τη φωτοβολίδα “Σπόντα” Καραμανλή για Μητσοτάκη: “Η ειρήνη δεν εξαγοράζεται με παραχώρηση κυριαρχίας. Ούτε με ασαφείς διατυπώσεις που επιδέχονται ποικίλες ερμηνείες, ικανές να ενθαρρύνουν την Τουρκία” Κώστας Αρβανίτης: «ΟΧΙ με μια φωνή στο νέο νομοσχέδιο-πραξικόπημα της κυβέρνησης για την απεξάρτηση» Ανδρουλάκης για τα επεισόδια στου Ρέντη – «Τραγικά τα πράγματα μετά τις δολοφονίες Άλκη και Μιχάλη» Υπάρχει Κράτος; Κ. Καραμανλής: «Δεν χωρά καμιά έκπτωση σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων» Γ. Πρωτούλης: «Κάθε λέξη του ΚΚΕ επιβεβαιώνεται από την ίδια τη ζωή» Κ. Καραμανλής: Στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κύπρο κρίνεται η αντοχή του Ελληνισμού Κασσελάκης στο «Βήμα της Κυριακής» για τους «11»: “Σχεδίασαν τη διάσπαση από το βράδυ της εκλογής μου” – Επιβεβαιωση του The FAQ: “Δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές , το ψηφοδέλτιο θα είναι έκπληξη” Φορολογικό: «Τσεκούρωμα» στους μικρούς, κανένα μέτρο για τους μεγάλους

Τηλεδιάσκεψη με Προέδρους Επιμελητηρίων ανά την επικράτεια ειχε ο Γενικος Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γ.Μπρατακος.

15/02/2021

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιαννης Μπρατακος

Γιαννης Μπρατακος

τηλεδιάσκεψη με Προέδρους Επιμελητηρίων ανά την επικράτεια :ΕΒΕ Πειραιά κ. Κορκίδη Βασίλειο, Καβάλας κ. Δέμπα Μάρκο, Γρεβενών κ. Ράμμο Νικόλαο, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνη Αντώνιο & Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας, οι προτάσεις των φορέων και ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι ανησυχίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι πρωτοβουλίες με στόχο την ανακούφισή τους από τις συνέπειες της πανδημίας. Τη συνάντηση συνάντηση συντόνισε ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας.

May be an image of 6 people, indoor and text

Διαβάστε επίσης...