Τελευταία νέα
Τροχαία: Επί ποδός για τις μετακινήσεις των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος – Όλα τα μέτρα Ανησυχία στη Δύση για το ξέσπασμα βίας στο βόρειο Κόσοβο Προ-μήνυμα Μητσοτάκη από την Κρήτη ότι έχει βάλει στο μάτι το Σύνταγμα: “Θέλουμε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες ήδη σας έχουμε μιλήσει” Αγωνία Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία Σκέρτσος για δηλώσεις Τεμπονέρα: Καινούριο φούρνο έφτιαξαν, ίδια κουλούρια πλάθουν Γαλλία: Ειδικοί προειδοποιούν για τους κινδύνους εξ αιτίας της τεχνητής νοημοσύνης Χωρίς περιορισμούς οι εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ εισηγείται η Διακομματική  Σε καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα ο Μητσοτάκης – Το «ευχαριστώ» του ιδιοκτήτη Τράπεζα Θεμάτων: Η πιο σημαντική επίθεση σε ελληνικό κυβερνητικό οργανισμό – Με απόλυτη ασφάλεια οι Πανελλαδικές διαβεβαιώνουν τα αρμόδια υπουργεία Σκέρτσος για ΣΥΡΙΖΑ: Καινούριο φούρνο έφτιαξαν, ίδια κουλούρια πλάθουν Ρένα Δούρου: “Έχουμε πάρει 100% το μήνυμα που μας έστειλαν οι πολίτες στις 21 Μαίου. Μονομέτωπος κατά του Μητσοτάκη” «Βόμβα» από επιφανή Κινέζο επιστήμονα για την προέλευση του κορωνοϊού

Τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Τουριστικής Ανάπτυξης της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

04/02/2021

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου η τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με Συντονίστρια τη Δεσποινα Πρινια και θέμα συζήτησης την τουριστική ανάπτυξη της επόμενης μέρας.

May be an image of 4 people, food and text that says 'AboutUs Membership Sustainabrity Accredita FOOD MADE GOOD GREECE is membership community driven by Food Made Good Greece H achapter of the UK's Sustainable Restaurant Association, dedicated making every served home sustainable possible. Members are supported inspired to fulfill this mission through programme of assessments, campaigns and awards. Despina Prinia Our Food Sustainability Consultancy arm can support you action on future challenges. anticipating and taking STARTED IOANNIS PAPPAS, Green 243 Dimitrios Kokkinis Pr... % Leandros Kontogouris'

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση συζητήθηκαν και προτάθηκαν καινοτόμες δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού, όπως η αειφόρος γαστρονομία με κοινωνική ανταποδοτικοτητα, η δημιουργία κριτηρίων βιώσιμου γαστρονομικου τουρισμού που ευθυγραμμίζονται με τις διεθνείς πρακτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία Πράσινης Οικονομίας.Παράλληλα, έγιναν συγκεκριμένες αναφορές στον θαλάσσιο τουρισμό χωρίς περιβαλλοντικό αποτύπωμα αλλά και καινοτόμες μορφές ιστιοπλοϊκού τουρισμού οικολογικών αξιοθεάτων.Στο τέλος της συνάντησης η Ομάδα ανανέωσε την επικοινωνία της με σκοπό τη συνέχιση της παραγωγής προτάσεων για την ανάπτυξη της βιομηχανίας του τουρισμού στη χώρα.

Διαβάστε επίσης...