Τελευταία νέα
Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» Ν. Παππάς: Καλά τα βαφτίσια, καλύτερα τα δρομολόγια.

Τηλεφωνική επικοινωνία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου

Ιούλιος 09,2021

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Στέφανος Στεφάνου συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μπροστά και στην επικείμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αμμόχωστο και τα κηρύγματα διχοτόμησης του νησιού από τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ενημέρωσε τον ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τις θέσεις του κόμματος, αλλά και την πορεία της κρίσης και τον αγώνα του ΚΚΕ για να προστατευτεί το εργατικό λαϊκό εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Στέφανος Στεφάνου συμφώνησαν για τη συνέχιση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο κομμάτων, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να εκφράζει, για άλλη μια φορά, την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον αγώνα του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη.

Διαβάστε επίσης...