Τελευταία νέα
Συνάντηση στο Μαξίμου: Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τον χειρισμό Δένδια ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη σε Δένδια – Κριτική σε Μαξίμου Σαθρό υπόβαθρο, καμία ένδειξη για την άρση ασυλίας του Στ. Αραχωβίτη στην υπόθεση Follie Folie Παράταση και το ’22 για παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις Το Μαξίμου άρχισε το “μάζεμα” του χθεσινού … “έπους Δένδια”! Ανακοίνωση αναφορικά με προτάσεις για θετική ατζέντα με την Τουρκία και ρόλος στον υφ/γο Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη! Πέφτουν υπογραφές για την ύποπτη συμφωνία με τους Ισραηλινούς Πώς μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα το «θερμό επεισόδιο» Δένδια – Τσαβούσογλου Αστείες προσπάθειες να απαξιώσουν το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» Ο Τόμπρας αποκάλυψε ότι ο Καλογρίτσας παζάρευε την άδεια με Μαρινάκη, Κοντομηνά και Σαββίδη Σάλος από τις αναρτήσεις της Πελώνη κατά της Ν.Δ. Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά: Η θετική ατζέντα κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα Θα «το πληρώσει ακριβά» ο Φουρθιώτης: Καλείται να δώσει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ

Τη λαϊκή αγορά της Τούμπας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης

Απρίλιος 07,2021

Τη λαϊκή αγορά της Τούμπας επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης και συζήτησε με τους παραγωγούς.

Στη συζήτηση εκφράστηκε, εκ μέρους των παραγωγών-πωλητών στις λαϊκές αγορές, η ανησυχία τους ενόψει των σχεδίων της κυβέρνησης, τα οποία θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια, στην καταστροφή του κλάδου τους, υπέρ των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία άκουσαν με προσοχή τις απόψεις των επαγγελματιών και ενημερώθηκαν επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών εξαιτίας της πανδημίας.

Την πρωτοβουλία για την επίσκεψη είχε η Ο.Μ. Τούμπας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Στη αντιπροσωπεία, εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, το μέλος της γραμματείας και υπεύθυνος του τμήματος ελεύθερων επαγγελματιών, Γιάννης Κωτίδης, οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και Δώρα Αυγέρη αντίστοιχα και μέλη του κόμματος από την τοπική Ο.Μ.

Διαβάστε επίσης...