Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)

Ελληνική Λύση: Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από «κυβέρνηση – φιάσκο»…

Νοέμβρης 17,2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΟΥ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ”

Κατά έναν περίεργο τρόπο διαρρέεται από κυβερνητικές πηγές ότι αύριο ο πρωθυπουργός θα προβεί σε διάγγελμα για τα μέτρα εν όψει Χριστουγέννων.

Δεν ξέρουμε εάν ο πρωθυπουργός έχει «μαντικές ικανότητες» ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα γίνει στις 25 Δεκεμβρίου.

Αυτό που ξέρουμε καλά είναι ότι σε όλες τις προηγούμενες προβλέψεις του έπεσε έξω.

Εξάλλου η έλλειψη ΜΕΘ οι αναστολές γιατρών και τα οικτρά αποτελέσματα με τις χιλιάδες νεκρούς αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση τελεί σε σύγχυση και «πανηγυρίζει» ενώ θα έπρεπε αντί δηλώσεων και διαγγελμάτων, να πράξει τα δέοντα.

Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτό το «διάγγελμα» θα είναι ακόμη ένα «φιάσκο».

Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από «κυβέρνηση – φιάσκο»…

Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης...