Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό θράσος από την Νίκη Κεραμέως για την επιστολική ψήφο» ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής εργαλειοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού η επιστολή Κεραμέως Ο Αλέξης Τσίπρας στις εξέδρες της Λεωφόρου παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Πού θα σταματήσει ο κατήφορος; Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων Βελτιωτικές αλλαγές στο ν/σ για τον νέο ποινικό κώδικα κατέθεσε ο Φλωρίδης Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε φωτογραφία και διέσυρε χωρίς προηγούμενο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (pic) Βορίδης για διαχείριση απορριμμάτων: «Έχουμε αρκετή δουλειά» Άδικος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον πολύ κατώτερο Παναθηναϊκό που προκρίθηκε κατά… λάθος Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Ο Πάνος Ρήγας θα είναι ο πρόεδρος του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Κυρ. Πιερρακάκης

Το Μιζούρι τερμάτισε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά από 22 μήνες

Ιανουάριος 01, 2022

Ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας του Μιζούρι, Ρεπουμπλικανός Μάικ Πάρσον, σηματοδότησε σήμερα το τέλος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού, η οποία ισχύει εδώ και 22 μήνες, από τον Μάρτιο του 2020, λέγοντας ότι «όλοι πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά ο καλύτερος τρόπος για να παλέψουμε για να αποτρέψουμε μια πιο σοβαρή ροή του κορωνοϊού».

«Χάρη στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου, τις γενικές προσπάθειες για την καταστολή του ιού και τη δέσμευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας, η ανάγκη για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει σταματήσει», δήλωσε ο Πάρσον.

Ο κυβερνήτης του Μιζούρι εξήγησε ότι τους προηγούμενους 22 μήνες, η διοίκηση εργάστηκε για να καταστείλει το στέμμα και να επιστρέψει στην κανονικότητα.

«Δεν είχαμε ποτέ υποχρεωτικά μέτρα στο Μιζούρι, ούτε επιβάλαμε lockdown. Ο κύριος στόχος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ήταν η παροχή ευελιξίας για να βοηθηθούν οι κάτοικοι, οι εγκαταστάσεις υγείας, οι επιχειρήσεις και ο συντονισμός σε μια αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η οποία έσωσε ζωές και κοινότητες», εξήγησε ο Πάρσον.

Διαβάστε επίσης...