Τελευταία νέα
Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις δηλώσεις για τον «άγνωστο Χ» Τσίπρας από την Τήλο: Στα πρόσωπα των ακριτών μας βλέπεις τη θέληση ενός λαού Νάσος Αθανασίου: Η αναφορά στον Μητσοτάκη έγινε σαν παράδειγμα προς αποφυγή, διαστρεβλώθηκαν όσα είπα Επιστολή Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου – «Οι σχέσεις μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω» «Βράζει» η ΝΔ με τις δηλώσεις Αθανασίου για τα Τέμπη – Ζητούν διαγραφή του Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα έχει απόλυτη υποχρέωση να περάσει από την πόρτα που άνοιξε η Τουρκία Νίκος Δένδιας: Ανύπαρκτη η τουρκική παραβατικότητα μετά την επίσκεψή μου εκεί Κικίλιας: Στο +15% η κρουαζιέρα το 2023 σε σχέση με πέρυσι «Σκίζει» τον Μητσοτάκη η γερμανική SZ: Η οργή στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη δεν αφορά πλέον μόνο στους νεκρούς-Αύξηση τιμών, περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις και μια ολοένα πιο αυταρχική κυβέρνηση τα αίτια Ο Κώστας Μπακογιάννης με τον γιό του, ντυμένο τσολιά, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου Η ΝΔ ζητάει τη διαγραφή του Νάσου Αθανασίου – «Διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας» Το έγκλημα ΔΕΝ θα ξεχαστεί: Με μαύρα περιβραχιόνια, πένθιμες κορδέλες και κονκάρδες για τα Τέμπη παρέλασαν μαθητές για την 25η Μαρτίου

το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο δέχθηκε φονική επίθεση| @m_kritharidis25

10/02/2021

Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά σήμερα έδειξε το πραγματικό, αποκρουστικό και αυταρχικό της πρόσωπο. Στο τέλος της πορείας και χωρίς καμία απολύτως αφορμή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο δέχθηκε φονική επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής του κ.@chrisochoidis.

6:28 μ.μ. · 10 Φεβ 2021·Twitter

10/02/21 mera25.gr Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά σήμερα έδειξε το πραγματικό, αποκρουστικό και αυταρχικό της πρόσωπο. Στο τέλος της πορείας και χωρίς καμία απολύτως αφορμή, το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο δέχθηκε φονική επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη.
Βία, χημικά και ξύλο ήταν για ακόμα μία φορά η απάντηση της αυταρχικής-αντιδημοκρατικής Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στις μαζικές κινητοποιήσεις φοιτητών και εκπαιδευτικών κατά του άθλιου νομοσχεδίου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη. Αντίστοιχες εικόνες και στη Θεσσαλονίκη με άνδρες των ΜΑΤ να επιτίθενται σε φοιτητές. Υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις, ενώ παρεμποδίστηκε πολλές φορές και η δουλειά των δημοσιογράφων, ώστε αυτοί να μην δημοσιοποιήσουν κάτι που μπορεί να μην είναι αρεστό στην κυβερνητική προπαγάνδα.
Η Κυβέρνηση επιτίθεται λυσσαλέα στη νεολαία και στον αγωνιζόμενο λαό γιατί φοβάται την οργή της και τις μαζικές αντιδράσεις που έχουν ξεκινήσει. Καλά κάνει και τις φοβάται, οι πολίτες όμως δεν θα σταματήσουν όση βία, αυταρχισμό και όσες αύρες και αν επιστρατεύσει το καθεστώς της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης...