Το σχόλιο του Τόμας Ουόκαπ για την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού
30/04/2022
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μονακό στο τέταρτο παιχνίδι, αλλά θα έχει μια ευκαιρία ακόμα στο πέμπτο ματς που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Ο Τόμας Ουόκαπ μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει για την τελευταία επίθεση και να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν σωστές αποστάσεις, ώστε να εκτελέσει ο Σλούκας.
“Είναι απογοητευτικό. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα αλλά όταν χάνεις στον πόντο δεν είναι ωραίο. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω, πάμε τώρα στο ΣΕΦ. Είναι δύο καλές ομάδες. Η Euroleague είναι ανταγωνιστική και όταν μιλάμε για τις οκτώ καλύτερες ομάδες έτσι είναι τα πλέι οφ», δήλωσε αρχικά ο Τόμας Ουόκαπ.
Στην συνέχεια τόνισε: «Οι αποστάσεις που είχαμε δεν ήταν οι σωστές, δεν δώσαμε αρκετό χώρο στον Σλούκα για να δουλέψει τη φάση. Το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν να σηκώσει το κεφάλι ψηλά. Το κλίμα είναι αρκετά καλό. Έχουμε δουλέψει όλη τη σεζόν για αυτό.
Θα είναι εκπληκτικά. Περιμένω μια απίθανη ατμόσφαιρα στο πέμπτο παιχνίδι”.
Διαβάστε περισσότερα