Τελευταία νέα
Ο Τόμπρας αποκάλυψε ότι ο Καλογρίτσας παζάρευε την άδεια με Μαρινάκη, Κοντομηνά και Σαββίδη Σάλος από τις αναρτήσεις της Πελώνη κατά της Ν.Δ. Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά: Η θετική ατζέντα κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα Ο Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Ν.Δένδια για τον τρόπο που χειρίστηκε μια δύσκολη συζήτηση Δεν άρχισε καλά η Προανακριτική! Υβριστικές εκφράσεις του Τόμπρα «Σύγκρουση υπουργών on camera»: Ο διεθνής τύπος για τη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου Συνάντηση Μητσοτάκη – Δένδια: Εύσημα στον ΥΠΕΞ για τη διαχείριση του επεισοδίου με τον Τσαβούσογλου Συνάντηση Μητσοτάκη – Δένδια στο Μαξίμου – Ικανοποίηση για τους χειρισμούς του υπουργού Εξωτερικών Επικό “νοκ-άουτ” από το πρώτο λεπτό στο αφήγημα της Προανακριτικής για Νίκο Παππά! Ποιο «Syriza Channel»; Ο Τόμπρας αποκάλυψε ότι ο Καλογρίτσας παζάρευε την άδεια με Μαρινάκη, Κοντομηνά και Σαββίδη Συνάντηση Δένδια-Γουάχμπι: “Κοινός παρονομαστής της προσέγγισής μας ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο” Πέτσας: Πλατφόρμα για τον εντοπισμό ιδιοκτητών που δεν καθαρίζουν τα οικόπεδα τους Ξενογιαννακοπούλου: Σε ανεξέλεγκτες απολύσεις οδηγεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Η αποκάλυψη της Αυγής

Το ταπεινό μπακαλικάκι της γειτονιάς που μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί σε εταιρεία|Του Πέτρου Κατσάκου

31/03/2021

Το ταπεινό μπακαλικάκι της γειτονιάς που μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί σε εταιρεία με ξενόγλωσση επωνυμία και έπιασε την καλή με μια απευθείας ανάθεση

Του Πέτρου Κατσάκου


Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφραζε δημοσίως την αγωνία του για τα παιδιά από το Περιστέρι που θέλουν να γίνουν ψυκτικοί ή θέλουν να επισκευάζουν ανελκυστήρες, πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο κατηγορώντας τον για ταξικές μεροληψίες εις βάρος των δυτικών προαστίων. Τώρα που κάποια άλλα παιδιά από το Περιστέρι είπαν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική τους καριέρα και να κυνηγήσουν το όνειρο και μια καλή μπάζα δημοσίου χρήματος, πάλι γκρινιάζετε και πάλι σας φταίει η κυβέρνηση. Τελικά πουθενά δεν σας βρίσκει κανείς εσάς τους αριστερούς της γκρίνιας και της μιζέριας.

Ένα παραδοσιακό μπακάλικο. Ένα μίνι μάρκετ της γειτονιάς. Ένα μικρομάγαζο που μέσα στην κρίση κατέβασε ρολά στην οδό Σπερχειού στο Περιστέρι. Εκεί λοιπόν. Στο τίποτα και στο πουθενά. Εκεί ήρθε και φύτρωσε το επιχειρηματικό δαιμόνιο κάποιων παιδιών της δυτικής όχθης, που θέλησαν να ξεφύγουν από την τύχη του ψυκτικού και ζήτησαν το κάτι παραπάνω από τη ζωή τους και από τη Σοφία Νικολάου. Και αν η ζωή μπορεί στο παρελθόν να στάθηκε σφιχτοχέρα απέναντι σε αυτά τα παιδιά από το Περιστέρι, η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής έβαλε βαθιά το χέρι της στα ταμεία του κράτους και τους φιλοδώρησε με 144 χιλιάδες ευρώ για χλωρίνες και απορρυπαντικά.

Και επειδή το ταπεινό μπακαλικάκι της γειτονιάς μεταμορφώθηκε εν μια νυκτί σε εταιρεία με ξενόγλωσση επωνυμία και έπιασε την καλή με μια απευθείας ανάθεση, εσείς όχι μόνο βρήκατε την ευκαιρία να βγάλετε τη χολή σας για την κυβέρνηση αλλά δείξατε και το πραγματικά ταξικό σας πρόσωπο, καθώς δεν θέλετε να βλέπετε τους νέους από το Περιστέρι να προκόβουν και να γίνονται λαμπροί επιχειρηματίες αλλά τους θέλετε μια ζωή ψυκτικούς και ασανσεράδες. Αλλά αυτοί είστε.

avgi.gr

31/03/21

Διαβάστε επίσης...