Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
Digitallife.gr

Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance μας ταξιδεύει στο Icewind Dale με beholders και γίγαντες

Όσα RPG και αν παίξουμε, τίποτα δεν θα έρθει ποτέ τόσο κοντά σε αυτό τον ορισμό όσο το Dungeons & Dragons. Το επερχόμενο Dark Alliance (μην το μπερδέψετε με το Baldur’s Gate) θα είναι κοντά μας σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, και έτσι έχουμε ένα πεντάλεπτο gameplay trailer για να μας ανοίξει την όρεξη. Ήδη από το ύφος του σχολιασμού, καταλαβαίνουμε ότι οι developers είναι fans, και έτσι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Το «σκηνικό» βρίσκεται στην γνωστή και μη εξαιρετέα περιοχή Icewind Dale, όπου θα ταξιδέψουμε όμως σε κάθε είδους περιβάλλον, για χάρη της εμπειρίας. Το trailer συστήνει τα μέλη του party μας και τις διάφορες κλάσεις, αλλά και τους εχθρούς, που περιλαμβάνουν beholders, γίγαντες, και όλα τα γνωστά τέρατα. Υπάρχει scalable δυσκολία ανάλογα με το πλήθος του party, ενώ σημαντική είναι και η σημείωση ότι δεν παίζουν microtransactions.
The post Το Dungeons & Dragons: Dark Alliance μας ταξιδεύει στο Icewind Dale με beholders και γίγαντες appeared first on Digital Life!.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...