Τελευταία νέα
Τσίπρας: Ομιλία την Τετάρτη στο Περιστέρι ΝΔ: Ο Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο με ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή Ράμμου Ο Χρήστος Ράμμος στο απόσπασμα ΝΔ: Ο Τσίπρας έδωσε ονόματα στον Ράμμο και όχι ο Ράμμος στον Τσίπρα Ενάντια στον πολυπολικό ιμπεριαλισμό, προς μια σοσιαλιστική πολυπολικότητα Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση μομφή Βενιζέλος: Απαντά με αιχμηρή ανάρτηση στα «καρφιά» Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις Τριήμερη Ολομέλεια Βουλής: Πολιτικός – ηθικός πολιτισμός μηδέν ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση Βούτσης: Ντροπή του Μητσοτάκη, κάποιοι συγκρούστηκαν με τη Χρυσή Αυγή Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του για την θεσμική εκτροπή “Ο κ. Μητσοτάκης θα το πιει το ποτήρι μέχρι τέλους”! Καταρρίπτονται τα ψέμματα του Πρωθυπουργού ότι δεν γνώριζε ποιοι παρακολουθούνταν: Στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα ονόματα των 6
Moneypress.gr

Το Spotify θα απολύσει 600 εργαζόμενους

Στον «χορό» των μαζικών απολύσεων από εταιρείες τεχνολογίας μπαίνει και το Spotify το οποίο θα απολύσει 600 εργαζόμενους.
Πρόκειται για περίπου 6% των εργαζομένων στην εταιρεία.
Μετά τις ανακοινώσεις για τις απολύσεις, η τιμή της μετοχής αυξήθηκε κατά 3% και βρέθηκε στο υψηλότερο σημείο από τον Σεπτέμβριο, αναφέρει ο Guardian. Πέρυσι, πάντως, η μετοχή είχε πτώση κατά 45%.
Ο επικεφαλής της σουηδικής εταιρείας, Ντάνιελ Εκ, σε μήνυμα προς το προσωπικό ανέφερε ότι το Spotify αναδομείται για να δώσει έμφαση στην ταχύτητα. Τα λειτουργικά έξοδα, ανέφερε ακόμη ο Εκ, αυξήθηκαν δύο φορές περισσότερο από τα έσοδα το 2022.

Σε αυτό το πλαίσιο θα αποχωρήσει από την εταιρεία η επικεφαλής περιεχομένου Ντον Όστροφ.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν ανακοινώσει απολύσεις δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων η Microsoft (10.000 εργαζόμενοι), η Amazon (18.000), η Salesforce (8.000), η Google (12.000) και η Meta η μητρική εταιρεία του Facebook (11.000). Μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ σε χιλιάδες απολύσεις είχε προχωρήσει και το Twitter, από το οποίο παραιτήθηκε μεγάλος αριθμός εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...